Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RUDAMAMA

czy wymieniał ktoś wyświetlacz w galaxy ace?

Polecane posty

pękł mi dziś wyświetlacz w samsungu galaxy ace :( pół wyświetlacza działa, a pół jest żółta. telefon działa, tylko połowy tapety nie ma i smsów nie mogę pisać, bo części klawiatury nie widać :( pytałam się w serwisie, ale mówią, że może być kiepsko, bo w ace często wyświetlacz jest sklejony z ekranem dotykowym i nie gwarantują, że będzie o.k. czy ktoś już wymieniał tą część?

Gość kaszaneczka na patyczku
zapytaj w serwisie, niech ci wycenią

jak pisałam wyżej... nie dają gwarancji, że się powiedzie, bo różnie bywa. miałam nadzieję, że może ktoś już wymieniał i napisze, czy były problemy, czy poszło łatwo.

Generalne to nie wiem co tam poszło dokładnie, ale zmiażdżyłam ekran porządnie, telefon działał i dzwonił ale nie wyświetlał, klawiatury też nie widziałam...

nie masz nic do powiedzenia na temat, to się nie wpisuj- obowiązku nie masz. a jeśli chcesz kogoś obrażać, to proponuję tematy jennifer- tam się spełniaj :) miłego dnia:) i dzięki, że post podnosisz ;) :) :)

Nie wymieniłam, kupiłam inny telefon bo to był mój pierwszy dotykowy i działał mi na nerwy więc była okazja żeby zmienić :)

Gość hahahahhahah
jeśli CI mówią że nie gwarantują efektów to znaczy że tego njeszcze nie robili i nie wiedzą jak to wyjdzie - raczej sobie odpuść... po prostu oddaj do autoryzowanego serwisu - zrobią Ci na medal i tyle... myślę że oszczędność na serwisie podwórkowym będzie tylko pozorna :) 🖐️

hahahaha, też tak myślałam, ale w salonie pewnie z 400 zawołają, tak jak lia lia lila pisała :( ale oczywiście przejdę się zapytać. telefon jako-tako działa, więc bardzo mi się nie spieszy ;)

Gość Russi
Ja wymieniałem tutaj: http://sklep.globalgsm.pl/wymiana-szybki dlaczego polecam? Bo to jeden z lepszych tego typu serwisów- nie dość, że szybko się uwijają, to jeszcze mają niskie ceny i to nawet bardzo :)