Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkk2000

czy to byla randka?

Polecane posty

Gość kkkkk2000

rozmawialam na czacie ze znajomym, ktory mi sie podoba, ja chyba jemu tez, no pewne jest, ze sie lubimy. rozmawiamy od okolo 10 miesiecy. ja mieszkam za granica. jak bylam na urlopie, to widzielismy sie kilka razy. no i wciaz rozmawiamy wirtualnie. ostatnio zapytal co robie i czy pije wino, akurat byl weekend i rzeczywiscie sie przymierzalam do kieliszka wina. powiedzialam, ze za chwile bede saczyc i on odpowiedzial, ze tez otworzy. no wiec pilismy je razem, on u siebie ja u siebie. powiedzial tez, zebym wlaczyla muzyke, moja ulubiona zreszta. no i tak sluchalismy tego samego kawalka, pijac winko. troche mnie to zaskoczylo, musze przyznac. wzielam to za cos w rodzaju randki, ale nie wiem czy slusznie. jak myslicie? czy on cos do mnie wiecej moze czuc?

Gość kaszaneczka na patyczku
a sex online był? jak nie, to nie była randka

Gość autorko- durna jesteś?
to była ekranizacja s@amotności w sieci :P jeszcze powinniście włączyć kamerki ;)

ah- a mój nick to z innego topiku- nie twierdzę, że jesteś durna🌻

Gość kkkkk2000
:DD ok, bo juz myslalam :D sexu online nie bylo :P

Gość powiem i ja.......
mi to zapachniało sceną z filmu Samotność w sieci gdzie bohaterowie w podobnej scenerii uprawiali cyber sex może facet miał ochotę na coś takiego....ale możesz być dla niego kimś bliskim trudno mi osądzać co facet miał na myśli i co czuje

Gość kkkkk2000
widzialam ten film, ale sceny nie pamietam. niemniej jednak bardzo mi sie podobalo to wspolne saczenie winka. mam nadzieje, ze to sie jeszcze powtorzy :)

Gość annnullla
Randka ? ;d wirtualna jak juz cos ;d a czy czuje? raczej tak ;d wy chyba oboje cos do siebie czujecie , czyzbym sie myliła ? :)

:-) a randka czy nie randka- co za różnica ;-) miło spędziliście czas i to jest najważniejsze, a na siłę 'nazywanie' czegoś jest bezsensu :P

Gość kkkkk2000
wirtualna wirtualna :) no tak, mysle ze czujemy, cos na pewno wisi w powietrzu... ale ani on, ani ja nie kladziemy kawy na lawe. ja nie chce tego robic, bo uwazam, ze to raczej on powienien wyznac uczucie. tak wiec poczekam jeszcze jaksie sytyacja rozwinie.

autorko :P życzę Wam powodzenia :-) relacje damsko- męskie to skomplikowana sprawa jest, nie wiem kto to wymyślał :D ;-)

Gość powiem i ja.......
kkkkk2000....może nie pamiętać tej sceny bo w filmie była ona dość skromnie przedstawiona w książce jest dość dobitnie opisana :D

Gość kkkkk2000
dziekuje :) zobaczymy, sama jestem ciekawa czy i jak to sie rozwinie....