Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palka zzapalka

Pamietacie najprzystojniejszego chlopaka w szkole?

Polecane posty

Gość palka zzapalka

Chyba w kazdej szkole byl taki jeden, za ktorym szalaly wszystkie dziewczyny. Ja pamietam z podstawowki chlopaka z osmej klasy o imieniu Mateusz. Pamietam jak kazda dziewczyna marzyla, zeby zatanczyc z nim na szkolnej dyskotece. Dzisiaj Mateusz nie przypomina juz tamtego przystojniaka :) Kiedys Mateusz poszedl do liceum bozyszczem dziewczyn zostal Marek... mialam to szczescie byc jego dziewczyna. "Chodzilismy" ze soba cale dwa tygodnie. :) Tak mnie wzielo na wspomnienia.

Gość łojahahahahaaaa
chyba nie w każdej jednak :)

Gość palka zzapalka
eee tam, nie wierze... :)

Gość pomaranczkapomaranczowa
pamietam , bo z nim spalam :)

Gość powiem i ja.......
tak z całej szkoły to nie pamiętam bo trochę było tych przystojniaków ale z klasy zarówno szkoły podstawowej jak i średniej tak i powiem że na spotkaniach klasowych po latach okazało się że te przystojniaki stali się zwykłymi zaniedbanymi panami z brzuszkiem ....ale jakie było moje zaskoczenie jak pewnego dnia będąc u ginekologa zobaczyłam idącego korytarzem przystojnego lekarza ( też ginekolog zresztą ) :D tak z daleka nie poznałam ale jak doszedł bliżej i powiedział cześć o mało nie spadałam z krzesła okazało się że to kolega z równoległej klasy z LO taka cicha pryszczata myszka na którą żadna dziewczyna by wtedy nie zwróciła uwagi a teraz mniam mniam ciacho :D

Gość palka zzapalka
Tez znam paru takich, na ktorych w szkole nikt nie zwracal uwagi a teraz przystojni, bogaci, wyksztalceni :)