Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kejt2307

RTG zęba - ciąża

Polecane posty

Witam, dzisiaj miałam RTG zęba, jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży ale na to jest za wcześnie żeby zrobić test. Czy jest szansa że może być coś nie tak? mimo wszystko miałam fartuch ochronny ... ale i tak się boję :(( ajj aj aj aj

Gość no ro to
jeśli jest możliwość ciąży to trzeba było poinformować o tym lekarza od razu. dlaczego tego nie zrobiłaś?

spokojnie nic się nie bój jak tak wczesna ciąża i to jeszcze nie pewna to nic się złego nie stało wiele kobiet na takim etapie ciąży robi rzeczy nie odpowiednie w tym stanie a jest wszystko ok organizm dba o dziecko :) ja robiłam RTG ręki w 15tc i jest wszystko ok musiałam go zrobić ale powiedziałam o ciąży i oczywiście dostałam zabezpieczający fartuch :)

Gość ewew
ja też miałam robione zanim się zorientowałam że jestem w ciaży i wszystko jest ok

Dziękuje za słowa otuchy:) normalnie tak się cały dzień stresuje, pół dnia czytam o tym i normalnie... wrr ale to jest rtg zęba nie sądzę aby coś się złego stało, gorzej by było z klatką piersiową czy miednicą.. no ale stresik towarzyszy mi cały dzień, poza tym jeszcze miałam ten fartuch .. tak się pocieszam hehe :)