Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastrangelooo

Typ urody.

Polecane posty

Gość mastrangelooo

Witam. Jestem mężczyzną i pomimo że to kobiece forum postanowiłem tu zajrzeć i napisać temat. Otóż od dłuższego czasu nurtuje mnie jedna rzecz związana z urodą, a dokładniej z przynależnością antropologiczną do poszczególnej rasy człowieka. Po prostu chciałbym wiedzieć do jakiego typu urody należy moje ciało. Jestem wysoki (195cm), postawny (108kg), mam włosy rudoblond, zielone oczy, cholernie bladą skórę (można powiedzieć że aż białą), i kościstą twarz. Dla wielu z Was to pewnie dziwne, że pytam o takie głupoty, ale po prostu chciałbym wiedzieć czy wyglądam wzorcowo dla jakiejś rasy człowieka czy jestem jakimś brzydkim kaczątkiem, z którego większość pięknie opalonych i czarnowłosych osobników się wyśmiewa, że jestem blady i nie potrafi zrozumieć, że nigdy nie osiągnę brązowej skóry.. i nawet nie chce:) Pozdrawiam wszystkich, proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje:)

Gość luunia
wg mnie jestes typem celtyckim, chociaz Twoje warunki fizyczne czyli waga wzrost i atletyka wskazują na typ nordycki

Gość a masz piegi?
jeśli nie masz to raczej typ nordycki

Gość mastrangelooo
nie mam piegów:) i własnie dlatego nie wiem czy typ nordycki z racji warunków fizycznych, czy typ celtycki z racji koloru włosów..