Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mastrangelooo

Typ urody.

Polecane posty

Go艣膰 mastrangelooo

Witam. Jestem m臋偶czyzn膮 i pomimo 偶e to kobiece forum postanowi艂em tu zajrze膰 i napisa膰 temat. Ot贸偶 od d艂u偶szego czasu nurtuje mnie jedna rzecz zwi膮zana z urod膮, a dok艂adniej z przynale偶no艣ci膮 antropologiczn膮 do poszczeg贸lnej rasy cz艂owieka. Po prostu chcia艂bym wiedzie膰 do jakiego typu urody nale偶y moje cia艂o. Jestem wysoki (195cm), postawny (108kg), mam w艂osy rudoblond, zielone oczy, cholernie blad膮 sk贸r臋 (mo偶na powiedzie膰 偶e a偶 bia艂膮), i ko艣cist膮 twarz. Dla wielu z Was to pewnie dziwne, 偶e pytam o takie g艂upoty, ale po prostu chcia艂bym wiedzie膰 czy wygl膮dam wzorcowo dla jakiej艣 rasy cz艂owieka czy jestem jakim艣 brzydkim kacz膮tkiem, z kt贸rego wi臋kszo艣膰 pi臋knie opalonych i czarnow艂osych osobnik贸w si臋 wy艣miewa, 偶e jestem blady i nie potrafi zrozumie膰, 偶e nigdy nie osi膮gn臋 br膮zowej sk贸ry.. i nawet nie chce:) Pozdrawiam wszystkich, prosz臋 o odpowiedzi i z g贸ry dzi臋kuje:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 luunia
wg mnie jestes typem celtyckim, chociaz Twoje warunki fizyczne czyli waga wzrost i atletyka wskazuj膮 na typ nordycki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a masz piegi?
je艣li nie masz to raczej typ nordycki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mastrangelooo
nie mam pieg贸w:) i w艂asnie dlatego nie wiem czy typ nordycki z racji warunk贸w fizycznych, czy typ celtycki z racji koloru w艂os贸w..

Udost臋pnij ten post