Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady pinkK

Jestem od 10 lat mezatka jak to mówicie "brudasa" i jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość Lady pinkK

Szkoda tylko ze każdego do jednego worka wsadzacie i ublizacie ludziom tylko dlatego ze są z jakiegoś tam kraju i nie bierzecie pod uwagę Ze mozna spotkać wartościowego cZlowieka który nie jest Polakiem .

Gość Lady pinkK
Stado rumunow sralo mi do paszczy na jego urodzinach , jedyny minus :o

Gość Lady pinkK
Brudasa nazywają każdego kto nie jest biały niestety. Mój mąż nie jest turkiem, pochodzi z Indii

Gość czerwonaa88
walnij się babo w łeb..myślałam ze masz jakiegos flejtucha za meza a ty o narodowosci...mamy to dokladnie w czterech literach z kim sie zwiazałaś

Gość obiektywny_w
Ale po co to chwalenie? Twój ciapaty, twój problem. Takie pisanie to jak bronienie koszulek bez orzełków.

Gość fren3hr8e9fdsj
nie każdy ciemnoskóry jest brudasem. WIĘKSZOŚĆ Hindusów jest z zachowania, nie z koloru skóry - mieszkam od 3 lat w Hinduskiej dzielnicy i byłam w Indiach, na tej podstawie mówię. Oczywiście nie wszyscy a większość, bo znam kilku czyściochów :) ale mówimy o większości... i niestety Hindusi czyści nie są.

Gość dziaddek
a dlaczego slowo brudas ma go obrazac? jak ktos by na mnie powiedzial bialas wcale nie urazilby mnie moze sami sobie robia problemy

Gość taka jjednaa
Haha. Tez myslalam, ze masz meza brudasa, czyli nie lubi sie kapac. A tak szczerze to niewiele mnie obchodzi kto ma jakiego meza, czy murzyna, czy hindusa, turka, pakistanczyka czy kogos tam innego. Uwazam, ze jak sobie poscielesz tak sie wyspisz, skoro tobie on odpowiada i jest dobry to super, a innym nic do tego. Ja tez nie mam rodowitego Polska tylko Amerykanina polskiego pochodzenia i nie zamienilabym go na zadnego innego, bo jest to moja druga polowka i rozumiemy sie bez slow. Wesolych swiat autorko i nie przjmuj sie co inni mowia, ludziom nigdy sie nie dogodzi.