Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a,sdm s dąśd

jak urozmaicic sylwestra/ impreze

Polecane posty

Gość a,sdm s dąśd

co robic na imprezie organizowanej w gronie znajomych? przedzial wiekowy nie ma znaczenia, powiedzmy 18+ wszedzie opcje typu gra w kalambury albo tance na gazecie macie jakies naprawde ciekawe pomysly? niech beda nawet trudne do przygotowania pomozmy sobie nawzajem, sylwester juz niedlugo

yy... no te zabawy wystrcza, przecie zna im pres=zie sie piję, gada i tańczy, chyba że Ci lidzie to jacyś sztywniacy

Gość Szymuś
Zamówcie kurwy i chippendalsów

Gość można sie bawić jeszcze
w butelkę, pograć w gre 'twister' (można zrobic samemu, jak sie nie ma sklepowej :D), można się bawić w prawda czy wyzwanie :P karaoke :D

a jeszcze są takie 'pijackie' gry- np ruletka z kieliszkami itd :P można też z zawiązanymi oczami zgadywac co się je, a za błąd 'karniak' w postaci kieliszka wódki... czy coś :D

Boska, skizto- wiecie... każdy się bawi, jak lubi :P ;-)

Gość miedzynarodowka 32
przebieranka np. my w tamtym roku mielismy ,, dziwki i gangsterzy.. fajnie smiesznie w tym roku wszyscy za ksiezniczki sie przebieramy kolesie tez , hehhehe

Gość dffesefe
a ja proponuje zamiane partnerow i ostry seks :P

3 kilo?? To chyba jelita opróżniłaś! haha. A tak serio to jak? Chlejąc to piwo? No to dawaj mi przepis na sukces!

ejj żadnej lewatywy nie robiłam :-D Normalnie zero fast food-ów,wszystko gotowane na parze i nie jem po 18 miną dopiero tydz a ja mam 3 kg mniej hee

a ja dziś zapiekanki, papita, słodki tymabark, prince polo, bułka, litry słodkiej herbaty i mandarynki. PROGRESSSS na bank schudne HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH nie no, ale dziś miałam sporą aktywność ruchową :classic_cool:

12skizto wez mi smaka małpo robisz :o ja tez od rana zapierdalam jak mały rowerek ale podobno na początku sie tak szybko chudnie a poźniej kiszka

wez ja ostatnio 2 dni nic nie jadłam bo mi sie nie chciało,ale w końcu z przymusu zjadłam bo prawie zemdlalam o_0 8 dni to by mnie wywieźli

ja już mam ósemkę za sobą. Ciężko było ale do połowy dawałam rade jeszcze skakanke wlączyć w ruch i tak dalej a potem to już tylko spałam :O

Gość a,sdm s dąśd
ale wlasnie te gry typu butelka, twister to jest oklepane i malo ciekawe, i dla kogo to? wiidzisz 40 grajacych w takie bzdury? ja mam 25 lat a mnie takie denne rozrywki nudza

Gość a,sdm s dąśd
*40 latkow

Gość gorcewska edyska
przebieranka np. my w tamtym roku mielismy ,, dzi**i i gangsterzy.. fajnie smiesznie w tym roku wszyscy za ksiezniczki sie przebieramy kolesie tez , hehhehe SUPER SPRAWA, HEHHEHEHE

Gość Kłoliberek
My mieliśmy "dziwki i księża" imprezka super, a jakie zdjęcia:)