Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

Gość myszaaaaaaaaaaa
no widzę właśnie że dużo wiesz i najwyraźniej popierasz. Nigdy nie spotkałam tak OCZYWISTEGO rasisty.

BSA - aż ci odpowiem - i tak być do pieca poszedł razem z Żydami bo masz wadę wymowy i jesteś wybrakowanym towarem. Więc zamilcz i won z tematu, i tak w ciąży nigdy nie będziesz, podobnie jak żadnego dziecka nie zrobisz.

Gość myszaaaaaaaaaaa
" i tak w ciąży nigdy nie będziesz, podobnie jak żadnego dziecka nie zrobisz. " I dzięki Bogu, biedne by to dziecko było...

Gość mentaI cut
BSA dobrze prawi. to tak samo głupie jak to, że urodzony bachor ma już prawa, a taki co jest w brzuchu matki nie.

Gość myszaaaaaaaaaaa
"BSA dobrze prawi. to tak samo głupie jak to, że urodzony bachor ma już prawa, a taki co jest w brzuchu matki nie." MA prawa. Może nie w Anglii, bo tam właśnie aborcja jest całkowicie legalna. Pewnie że polskie rozwiązanie nie jest idealne, ale z tym jak z demokracją - najlepsze jakie dotąd wymyślono w danym czasie i miejscu.

Gość mentaI cut
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba." Janusz Korwin-Mikke

Gość mentaI cut
"Pewnie że polskie rozwiązanie nie jest idealne" ależ jest. obecne rozwiązanie jest idealne. aborcja po gwałcie albo gdy życie matki jest zagrożone. czego chcieć więcej? ktoś kto chce czegoś więcej jest po prostu za zabijaniem ludzi

Gość /./././.
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba." Janusz Korwin-Mikke Pokazuje na jego przykładzie.

Gość myszaaaaaaaaaaa
A biały człowiek jest potomkiem neandertalczyka. Tak mówią nanjowsze badania antropologiczne, dzięki DNA, to antropologia nabrała nowego światła. Geny które stwierdzono u Aryjczyków, czyli geny neandertalczyka. Nie posiadają tych genów ludzie z Afryki, wszelka rasa czarna tych genów nie posiada. Więc nie można ich uznać za ludzi, nauka antropologiczna to wyklucza.Neandertalczyk był znacznie inteligentniejszy i miał znacznie mniej agresji w sobie, oraz był bardziej przyjaźnie nastawiony . Kurde, czytajcie więcej o świecie i nauce, bo nie macie absolutnie żadnej wiedzy w tym temacie, a mimo to się wypowiadacie. Nie można ich uznać za ludzi? Zapomniałeś, że 40 000 lat temu homo sapiens z Bliskiego Wschodu dotarł do Europy, gdzie właśnie byli Neandertalczycy i przez kilkanaście tysięcy lat oba gatunki żyły obok siebie. Potem Homo Sapiens! został, Neandertalczyk wyginął. Przeanalizuj to.

to w takim razie chroni cię "lewe" prawo, że każdy kto żyje, nieważne jak upośledzony, ma do tego prawo ;) Za Hitlera przerobiliby cię na mydło i w najlepszym przypadku byłbyś tym mydłem z wyższej półki ;)

nie zgadzam sie z Toba wilk - ten ktory jest liderem stada zabije psa jak jest glodny zje pierwszy a reszte zostawi dla swojego stada, wilczyca rowniez zagryzie i przyniesie swoja przynete do swoich dzieci, uczac ich przy okazji polowania - pierwszy ktory zagryza to lider, reszta moze jedynie pomoc dobic, wilki poluja przewaznie w grupie zadko kiedy wilk jest sam no chyba ze jest porzucony przez stado- nie porownuj sie do zwierzecia o ktorym nie masz zielonego pojecia

Gość czego ci porąbani prawicowcy
chcą od żydów? To jest naprawdę niepojęte. Pewnie kompleks nieudacznika. Bo co taki BSA osiągnła poza pierdoleniem na kafe?

Gość Sarkel
narodowcy łączcie się z konserwatywnymi-liberałami, żeby odeprzeć lewicę!

Gość /./././.
Czyli jeśli naród, w drodze np referendum, uznałby aborcje za legalną w każdym wypadku również nie miałbyś nic do gadania. Taka wola większości.

Gość myszaaaaaaaaaaa
BSA - chcesz pomóc narodowi? Spieprzaj byle dalej.

Gość /./././.
I jak piszesz to łącz formę osobową czasownika z cząstką "by", bo mnie męczy czytanie z błędami. Każesz nam czytać o świecie i się douczać, a sam takie prostackie błędy robisz.

Tak, zabijał Niemców, nie, nie służyłbyś bo jak mówiłam - jesteś wybrakowanym towarem. Pewnie byś robił za coś w rodzaju przynieś-wynieś-pozamiataj i jak tylko znaleźliby kogoś kto umie się wysłowić (czyli jakieś 2 godziny) miałbyś kulkę w łeb albo wyjazd rekreacyjny do obozu ;) Wybacz, taki już los słabych ogniw w drodze do stworzenia idealnej nacji :3

BSA - to jesteś neandertalczykiem czy wilkiem? Zdecyduj się, ja wiem, że i to i to mówić nie umie i przesiaduje na dworze, ale trochę konsekwencji (once again).

Tak, wilki atakują psy i tak - jedzą je. To tylko zwierzęta. Jak coś zabiją to to zjedzą.

Gość /./././.
Kanibalizm to zjadanie przedstawicieli swojego gatunku. Więc teraz psy, lisy i wilki są jednak w jednej paczce?

Gość /./././.
Mój błąd, źle przeczytałam.

Gość myszaaaaaaaaaaa
to ty nie czytasz ze zrozumieniem. Nasi przodkowie KRZYŻOWALI się z neandertalczykami. Gdzie to wyklucza to co powiedziałam? Powiesz mi teraz, że nie jesteśmy spokrewnieni z homo sapiens, a tylko i wyłącznie z neandertalczykami? Więc ja Ci powiem że to niemożliwe, może i my jesteśmy z neandertalczykami spokrewnieni, a Afrykańczycy nie, ale WSZYSCY ludzie pochodzą od homo sapiens, zobacz ile mamy wspólnego. A i Neandertalczycy, i Homo Sapiens byli pra ludźimi, różniącymi się co prawda, ale praludźmi, i twoje stwierdzenie że czarne rasy nie są ludźmi jest poniżej wszelkiej krytyki. Mało że rasista, to jeszcze szowinista. Gdzieś ty się uchował w XXI wieku? Do muzeum Cię wsadzić ku przestrodze...

Nie oczekuj od niego żeby znał pełny podział rodzajów w biologii. Chłopak ma tylko podstawówkę i trochę z zawodówki czy tam technikum. Pewnie myśli, że jak psowate to ten sam gatunek...

ales Ty glupi - oczywiscie ze zje, jak jest glodny to zje - a ludzie nie sa kanibalami? oczywiscie ze sa - znaczy sie jakas tam mniejsza czesc jest ucze sie weterynarii nie bedziesz mi wmawial czegos skoro jeszcze nie dawno mialam to na teorii

BSA - lepszy pół-Żyd ale zdrowy, niż Aryjczyk z wadą wymowy który gardzi gramatyką ;)

Lady Love - uprzedzę fakty. Jesteś idiotką, wyprali ci mózg i na bank "dałaś dupy profesorowi". Tylko bsa jest mądry, chociaż żadnej szkoły nie skończył i czyta tylko stronniczą literaturę ;)

Gość rybaku rybaku nudny jestes
i monotematyczny nic dziwnego czemu kobiety na ciebie leja , i jeszcze ta wada wymowy na recznym do konca zycia bedziesz jechal :D

swoja droga, w hiszpanskich regionach gdzie wilki zniknely, naukowcy i ludzie obserwuja powazny wzrost populacji lisa i innych szkodnikow ktore pogarszaja strefe ekologiczna cos ci to mowi czy nie bardzo

Gość myszaaaaaaaaaaa
czyżby mu zabrakło argumentów? ;)

Gość myszaaaaaaaaaaa
może się poszedł odstrzelić dla dobra narodu.