Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

za aborcję powinna być kara śmierci dla matki i lekarza wtedy bylaby normalnosc dzisiaj w wiadomosciach mowili o dziecku ktore urodzilo sie w USA bylo wczesniakiem i wazylo tyle co puszka cocacoli wygladalo jak maly czlowiek aborcja to zabojstwo w swej bezbronnego bez zadnego motywu chociazby rabunkowego jedynie dla wygody z pelna swiadomoscia premedytacja

Lady Love- w Polsce doszliśmy do kompromisu w sprawie aborcji,od dawna można przerwac ciążę ,do której doszło za sprawą gwałtu. I żadna"baba sobie nie wymyśli",bo są odpowiednie badania,które to weryfikują.Radzę uzupełnic luki w wiedzy,chociażby poranną lekturą Wyborczej,dużo się teraz mówi o aborcji,także nie zaszkodzi poczytac...

Gość myszaaaaaaaaaaa
no chyba nie wiesz co mówisz. Czyli według Ciebie tylko rasa europejska to "ogromna cywilizacja"? no faktycznie, jest z czego być dumnym. po co pamiętać o innych wybitnych cywilizacjach, przecież europejczycy, nie sorry, aryjczycy to nadludzie. Pies, wilk i lis są spokrewnione. Tak jak kot spokrewniony jest z lwem i panterą, a orzeł z wróblem. Dalej lub bliżej, ale pokrewieństwo istnieje. I cokolwiek byś nie powiedział, nie pobijesz jednego argumentu - gdyby Murzyni nie byli ludźmi, gdyby byli innym gatunkiem, Mulaci by nie istnieli, bo nie można skrzyżować dwóch niespokrewnionych gatunków.

czarna madonna, moze poczytaj o czym pisalam pozniej, a nie bedziesz mi pierdylas o moim pierwszym poscie w ktorym zrobilam blad hee?

oczywiscie ze psy sa spokrewnione z wilkami i to wcale nie jest dalekie pokrewienstwo, ludzie stworzyli nowe rasy psa od wilka, bo to wilk byl pierwszym psem, ktory zostal przez ludzi oswojony i pomagal ludziom w polowaniach

ja tam jestem dumny z naszej cywilizacji to europa podbila ameryke i inne kontynenty a nie oni nas teraz inne kraje przejely najwazniejsze zasady naszej cywilizacji i ida do przodu a europa staje sie kontynentem starych ludzi zgadnij ile z 10 najwiekszych budynkow swiata jest w europie

Gość myszaaaaaaaaaaa
tylko że muł jest bezpłodny - bo to krzyżówka sztuczna, wywołana przez człowieka. Czy Mulaci są bezpłodni?

Gość myszaaaaaaaaaaa
yyughiuh po co gadac o rasach skoro wszyscy sa pomieszani dokładnie. może i pochodzimy od neandertalczyków, ale przez setki tysięcy lat nie ma bata, żeby się geny tu i ówdzie nie przemieszały.

Gość myszaaaaaaaaaaa
yyughiuh kto pochodzi od neadentarczykoe mnie uczyli ze oni wygineli bezpotomnie BSA przedstawił nam nowe naukowe teorie, że ponoć Aryjczycy są ludźmi bo pochodzą od Neandertalczyków, a Afrykańczycy ludźmi nie są, bo nie mają neandertalskich genów :)

Gość myszaaaaaaaaaaa
chociaż jakby nie patrzeć, zaraz ktoś wyskoczy że teoria Darwina to ściema i żadnej ewolucji nie było. a jak było naprawdę nieprędko się dowiemy, o ile w ogóle... ]:->

oczywiscie ze nie da sie go wyszkolic na tyle by stal sie posluszny, wilk ma swoj charakter i nie da sie go zmienic, ale oswoic sie go da kiedys ludzie to robili, zostawiali jedzenie obok swojej wioski kazdej nocy, wilki przychodzily, oswajaly sie z nowym miejscem, ludzmi, mialy jedzenie pod nosem, ten etam oswajania trwal bardzo dlugo, ale jednak nie mowie pierdol, tak bylo no kurwa, chyba wiem czego sie ucze, nie?

lady love-moja pani profesor twierdzi,że pierwsze wrażenie można zrobic tylko raz...zainteresował mnie temat,lecz Twoja pierwsza wypowiedz niekoniecznie,także wybacz,że nieprzeczytałam całości,zapewne jesteś w niej równie błyskotliwa i merytoryczna.

jak mam o czyms jakiekolwiek pojecie to sie na ten temat wypowiadam, nie moja wina ze interesuje sie wieloma rzeczami naraz

Gość myszaaaaaaaaaaa
to przepraszam skąd masz brunetów wśród Słowian? Skąd brązowe oczy wśród słowian? Skąd, u sąsiadów dziadków mojej przyjaciółki, którzy wtedy jeszcze mieszkali w Polsce, w białej rodzinie urodziło się czarne dziecko? A stąd, że matka, która to dziecko urodziła była dzieckiem z gwałtu. Nie urodziła się jako mulatka mimo że ojciec gwałciciel był czarny, za to jej dziecko z białym mężczyzną urodziło się czarne. Wiesz dlaczego? Bo nie wszystkie geny ujawniają się w pierwszym pokoleniu. Skąd w rodzinach, w których pokoleń były mysie włosy i zielone oczy, nagle rodzi się brunetka? przykłady się mnożą. Polska jest akurat świetnym przykładem. Masz ludzi którzy mają cechy budowy południowe, np u mnie - rodzina mamy ma typowo wschodniosłowiańską budowę, a ojca typowo skandynawską. Wszystko przez najazdy, mieszanie się różnych ludów. A na wschodzie kto? Tatarzy mieli mnóstwo wpływu na to, jak teraz wyglądają ludzie których przodkowie na kresach się wychowywali.

Gość myszaaaaaaaaaaa
tak samo jak u mulatów zdarzają się niby nieznane choroby, tak się zdarzają u białych i u czarnych - te same. To są choroby cywilizacyjne, jeszcze długo się nie dowiemy skąd się biorą, choć ja obstawiam zatrucie środowiska.

Gość myszaaaaaaaaaaa
wiesz dlaczego iloraz inteligencji jest niższy w afryce? bo oni nie mają dostępu do edukacji. A testy na inteligencję są w większości oparte na zasadach matematyki, geometrii itd. Teraz szeroko się poddaje IQ w wątpliwość jako zbyt wąski wskaźnik.

Gość myszaaaaaaaaaaa
próbuję ci tylko udowodnić, że geny się mieszają, ok brązowe oczy pochodzą od Żydów i Persów - a ci z kolei od kogo? też od neandertalczyków? czy może tak jak afrykanie - nie, co wg ciebie nie czyniłoby ich ludźmi?

co do koloru wlosow blond i niebieskich oczu mutacja natapila gdzies na terenie dzisiejszej litwy byc moze wszyscy niebieskocy maja jednego przodka wiadomo ze na polnocy jest mniej swiatla i dlatego ciemne kolory nie potrzebnie chronily przed sloncem i z tego co nie dawno czytalem wikingowie byli srednio wiekszego wzrostu dlatego mogli uzywac ciezszej broni i lupili kontynent ale tylko do czasu gdy zaczeto stosowac jazde i tak wszyscy jestesmy wymieszani mieszanie jest pozytywne bo zwiekjsza roznorodnosc genetyczna

o aoborcji,wiesz już prawie wszystko...powinnaś kndydowac z listy RPP w następnych wyborach.No nic to taka mała dygresja,nic tu po mnie jestem chyba za stara na takie dyskusje.

moze nie tyle co o aborcji ale na pewno mam szerokie pojecie na temat antykoncepcji i npr rozum tez mam swoj, naszczescie jeszcze prania mozgu nikt mi nie zrobil i mam wlasne zdanie na wiele tematow