Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

Gość Cessssna
Oczywiście! Kobieta jest panią i władczynią własnego brzucha, a nie tam jakieś nie mające o zagadnieniu pojęcia klechy. Mój postulat nie tylko dotyczy legalności aborcji ale wydłużenia okresu jej dokonywania. Dziewięć miesięcy to w niektórych przypadkach kobiet okres stanpowczo za krótki. Szok, emocje, niepewność, brak stabilnej sytuacji materialnej - to wszystko skłania do wniosku, żeby okres ldokonywania legalnej aborcji wydłużyć do 72. miesięcy.

tu nie chodzi o to kto kogo mialby zabic Tylko o Twoje slowa ze Ty bys zabil! najpierw mowiles ze zabilbys dziecko mulata bez skrupulow teraz piszesz o kobiecie ze bys jej gardlo podciol i patrzyl jak umiera - Ty jestes poprostu psychicznie chory! jestes zagrozeniem dla zycia innych osob - myslisz o popelnieniu morderstwa, bo nie daj boze w twojej rodzinie ktos dokona aborcji.. albo ktos z Twoich znajomych.. to nie jest normalne uwazam cie za psychopate!

Gość BSA moze to zabijanie
zacznij od siebie, zjebie :O

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaa
ok może i sie nie znam . ale zawsze byłam przekonana ,ze aryjczycy nie maja nic wspolnego ze słowianami

tak czy siak za żadnym zabijaniem nie jestem kiedy nie ma takiej potrzeby. i jestem tolerancyjna osoba mimo moich słowianskich czy jak woli aryjskich cech urody ;)

,,Lady Love-Zabił bym wielu ludzi, ale chore lewackie prawo nie pozwala. Psychopaci raczej prawem się nie przejmują, a ja tak. Po za tym tu jest mowa o prawie moralnym a nie prawie karnym. Więc czy ojciec dziecka ma prawo moralne zabicia kobiety, która z premedytacją zabiła jego dziecko? Ja uważam że tak. Jeśli masz inne zdanie, to wyobraź sobie sytuację że urodziłaś swoje dziecko, a ojciec tego dziecka ci je zabiera i roztrzaskuje go na ścianie, bo nie chce słuchać płaczu, wąchać jego smrodków, nie spać w nocy itp. Więc co byś czuła do ojca swojego dziecka? Pomyśl i szczerze odpowiedź" Nie , moim zdaniem nie ma prawa . taka matka pewnie jest chora psychicznie i trzeba by ja było raczej wsadzić na jakieś leczenie zamiast zabijać . a co bym czuła do ojca tego dziecka? napewno nienawiść ,ale nie zabilabym go mimo wszystko. Nie z powodu wiary czy zasad po prostu uważam ,że nikogo zycia pozbawiać nie można chyba ,ze w obronie własnej

Gość Aborcja musi być w końcu
zalegalizowana! tak i już!

Gość misoprostol
Witam mam na sprzedanie 6 tabletek misoprostolu za 200zł to naprawde niska cena jak cos kontakt na gg 40705743 moge wysłac zdjecia na maila....

Gość aaa22
ja mam na ten temat jedno proste zdanie jak nie umiesz upilnować pizdy, to ponieś tego jasne i oczywiste konsekwencje :) każdy debil wie, że z seksu biorą się dzieci

Gość jncdshcshcbfd
Witam mam na sprzedanie 6 tabletek misoprostolu za 200zł to naprawde niska cena jak cos kontakt na gg 40705743 moge wysłac zdjecia na maila...." one na pewno działają?? to nie jakiś bubel??

Gość Aska79 11111111
Oczywiście,ze powinna być legalna.