Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pompa

Czy ciąża? Pomocy ;/

Polecane posty

Gość Pompa

Witam Razem z Dziewczyną Uprawialiśmy sex Jakieś prawie 2 tyg temu. I w ostatni Poniedziałek powinna dostać okresu a jeszcze nie dostała Robiliśmy to z Prezerwatywą Nawet nie doszedłem a gumka trochę się ześlizgiwała. Czy możliwe ze jest w ciąży? Jeżeli tak czy są jakieś tabletki ? Boimy się Prosze o szybką odpowiedz.

jeśli prezerwatywa nie pękła i nie zsunęla się całkiem, a Ty nie doszedłeś w środku to nie macie sie czego obawiać, pewnie okres spóźnia jej sie ze stresu i tyle, jeśli od tego stosunku minęło co najmniej 14 dni to niech dziewczyna zrobi test ciążowy z pierwszego porannego moczu tabletki w sytuacji awaryjnej można zazyć do 72h po stosunku, później działają jedynie tabletki poronne które są w Polsce nielegalne

Gość Pompa
Aż o prawie 6 dni? Przez stres?

jak sie bardzo boi że jest w ciąży to owszem, niech zrobi test to się okaże, poza tym wnioskuję że to młoda dziewczyna, w młodym wieku nieregularne okresy to żadna rewelacja, nawet jeśli do tej pory miała w miare regularnie, w młodym organizmie panuje burza hormonalna, wystarczy jakiś czynnik typu stres, choroba, zmiana klimatu i wszystko sie może przesunąć, prezerwatywa to dobre zabezpieczenie, jeśli było z nią wszystko ok, nie miałeś wytrysku, to szans na ciążę nie ma ale podejście masz tragiczne - czy jesli jest w ciąży to można ją usunąć jakimiś tabletkami, chłopie, wyobraź sobie, że jak sie decydujesz na seks to powinieneś być świadom konsekwencji ;/

Gość Pompa
Wiem ze mam złe;/ Ale kiedy wkładalem i się ześlizneła to był w gumie ;/

powiem tak: jak sperma sie nie wylała z gumy i nie dostala do jej pochwy to ciaży nie ma, sam najlepiej wiesz jak to było, zróbcie ten test ciążowy i po sprawie