Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

No i po randce...

Polecane posty

Gość facetttt pewien
Carrie widocznie za dużo gadałaś na randce, ktoś ci powinien wsadzić knebel

Gość parapet za oknem
może to przez te dwa pryszcze? :classic_cool: żartuję :P faceci to zuo, nie ma co se nimi doopy zawracać 🖐️

No przez pryszcze nie, chyba ze mowiac dwa pryszcze masz na mysli moje mikroskopijne cyce... To moze. Kurva, ale teraz przechodze przez wkurvienie. Kootas pierdolił, że tak mnie kocha... Chyba miloscia darzy jedynie swojego kutasa. :O

Gość parapet za oknem
nie no sama wcześniej pisałaś że Ci jakieś syfy wyskoczyły ;) nie no raczej aż taki palant to nie jest chyba żeby przez pryszcze rzucać :o ale że co, pokłóciliście się czy on tak od razu zaczął coś nie tego? :o dlatego ja sobie facetami guowy nie zawracam, nie ma moje nerwy a jak to mówią, złość piękności szkodzi więc co ja se szkodzić będę nie? jak chłopa nie mam, to przynajmniej ładna będę :classic_cool:

No kurva to jest fakt, jak jestem sama to sie wysypiam chociaż. :classic_cool: No ogólnie troszke kwas wyszedł... Ale zobaczymy. Czekam na werdykt... :classic_cool: PS. Nie chodzi o pryszcze, chyba nawet nie zauwazył, bo było ciemno w pubie. :P

Gość samm
kutas mówił kocham bbbbbuuuuuuuhhhhhaaaaa

Gość parapet za oknem
co racja to racja, to my mamy ich rzucać a nie oni nas czekasz na werdykt? kobieto, nie czekaj aż się chłop zdecyduje nie bądź na jego łasce, może Cię chcę, może nie powiedz mu już dziś, żeby wypiertalał w podskokach 😭

no i na chooy piszesz, żeby mu tak powiedziała, jak sama być tak nie zrobiła ? :O:classic_cool: najważniejsze to: nie odzywaj się do niego pierwsza :classic_cool: to je moje zuote rade które w moim przypadku działa :classic_cool:🖐️

Gość Carrie jakim cudem ktos
chcial cie rzucic? I dlaczego?:( Dla mnie to niezrozumiale

Gość weweedwfcd
It's like you're screamin', And no one can hear, You almost feel ashamed, That someone could be that important That without them you feel like nothin' No one will never understand how much it hurts, You feel hopeless, But nothing can save ya, And when it's over and it's gone, You almost wish that you could have all that bad stuff back, So that you could have the good

no to obyś tylko panikowała i oby się okazało, że jednak dalej Cię chce zapinać :classic_cool: wtedy zrobisz fotełe i pokażesz :classic_cool: ocenimy czy jest faktycznie taki w tzipkę :classic_cool: