Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agalka

mężczyzna zagadka

Polecane posty

Gość Agalka
Myślę, że to co opisałam mogłoby stanowić powód do odcięcia się od niego, ponieważ jestem tak skołowana i zaintrygowana jego zachowaniem, że nie potrafie się skupić na niczym innym, a przecież mam swoje obowiązki i swoje życie, szkoda tylko że mam do niego słabość... Jeśli większoścwypowiadających twierdzi, że chodzi o wykorzystanie mnie, to trzeba to wziąć pod uwagę bardziej niż do tej pory i przynajmniej ograniczyć kontakt.... Chciałabym znaleźć jego słaby punkt, ale narazie wydaje mi sie że go nie ma, nie mogę się doszukać, jest silny, nie pokazuje słabości i ciągle mnie czruje...

Gość mia6543
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/41

Gość uwazaj lepiej
facet działa tak z pozoru chaotycznie (raz zbliża się, raz ucieka), bo wie, że wtedy będziesz o nim myśleć, choćby o tym dlacxzego tak robi. ten top pokazuje, że facet idzie dobrym tropem, czyż nie? Następnie, skoro o nim myślisz to zaczynają wchodzić w to emocje. Kolejny punkt po jego stronie. skoro "daje i zabiera", to jak po dłuższym okresie niebytu (dystansu) da, liczy, że polecisz jak na skrzydłach, szczęśliwa, że w końcu coś ruszyło. jedno ze zdań w twoim poście wskazuje dobitnie, iż ten facet chce Cię generalnie tylko przelecieć. temu służą jego gierki. a o jakie zdanie mi chodzi? że każde z was ma własne życie, ale na CHWILĘ zgracie się- na chwilę sexu.

Gość hhhhhhh
dokładnie, o tym samym zdaniu pisałam wcześniej. ono wyjaśnia wszystko. przykro mi, autorko. :(

Gość czek22
Ale z drugiej strony fajnie jest zaznać tych rozkosznych emocji jak porządanie. Jest to coś co nie często się zdarza. Myślę o zauroczeniu kimś tak mocno, że nie można o nim przestać myśleć. A najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że właśnie porządanie miesza się z marzeniami, że może to miłość. E takie sraty pierdaty. Takie uczucia dodają skrzydeł. I do tego momentu jest pięknie. Szkoda tylko, że bajki kończą się różnie.

Gość niekonieczny
taka rozkochana potem daje jak sobie pan i władca zażyczy i robi wszystko, na co facet ma ochotę. Nie ma ciekawszego seksu niż z zakochaną panienką. Rozkochać w sobie rżnąć do znudzenia. Jak facet coś czuje, to nie odmówi żadnej okazji na spotkanie i nigdy nie powie, żeby od siebie odpoczywać.