Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxstyle234

JEDNA PIERŚ MI SIĘ POWIĘKSZYŁA....

Polecane posty

Gość maxstyle234

wiem, ze kobieta mają czasem jedną większa pierś, u mnie były one równe...zauważyłam, że prawa jest większa i jak stoje to bardziiej jakby zwisa w dół, natomiast lewa jest normalna..boli mnie.. inaczej niz przed okresem, tym bardziej, ze mam 2 tyg jeszcze do niego....co to moze byc:( mam 20lat

Gość maxstyle234
tak założyłam, no i ? dzisiaj jest wczesniej wiec pisze pojde do lekarza, ale któras moze to miała, moze cos niegrożnego warto zapytac

Gość maxstyle234
ide tylko ze nie mialam czasu wcz ani dzis, ide jutro po skierowanie. wiec naprawde pomaranczko skoncz na mnie naskakiwac widac jestes niezle znudzona, ze co noc siedzisz na kafe i czytasz- dogryzasz inni potrafia jakos normalnie gadac:O

Gość grehrjtneg
żebyś wiedziała, znudzona jestem,..... twoim tematem, był już wczoraj i dostałaś jedyną słuszna odpowiedź. jakbyś była inteligentna to byś nawet pierwszy raz nie zadała tego pytania, nie mówiąc już o jego powtórzeniu kolejnego wieczoru

Gość grehrjtneg
nikt bez obejrzenia i wymacania piersi nic ci nie powie. niewiele też się dowiesz po samym tego typu badaniu, potrzebne będzie usg do leparza się ociągasz a trujesz tu o swoich zwisach już kolejny wieczór... gdybyś na prawdę chciałą pomocy, poszłąbyś rano do lekarza, nie wiem jakie skierowanie ci potrzebne? do ginekologa nie potrzeba skierowania

Gość sassadddddddddd
pierwsze słysze, ze ginekolog jest od piersi hahah:D

Gość grehrjtneg
no jak cię czytam, to się nie dziwię hahaha że nie wiesz takich rzeczy :-O

Gość grehrjtneg
rozumiem, że od razu do onkologa chciałaś lecieć :-D czy może jeszcze innego? kto u ciebie piersi bada? cycolog jakiś specjalny? tak czy siak, cieszę się że cię oświeciłam!

Gość maxstyle234
to nie ja pisała czy gin od piersi wiec z niczym mnie nie oswieciłas widac, po temacie o skitzo12 jaka jestes zazdrosna i zgryźliwa haha

Gość grehrjtneg
jestem i dobrze mi z tym. lepsze to niż byś taka pępą strzałą i zakłądać dzień w dzień te same wzruszające tematy o wiszącym cycku

Gość grehrjtneg
zgryxliwa tak, ale zazdrosna? o co niby? u skizo o jej pucki, a u ciebie? o zwisającego cycka?czy o głupotę?

Gość maxstyle234
lepszy taki temat niz bycie zołzą zgryźliwą faceci od akich na km :D pisalam, ze nie mialam czasu, ide jutro a pytalam, bo sie denerwuje i moze ktos tak mial wspolczuje Ci ja, ale wiszącego mózgu. "pępą" strzałą to jest twoja mama, bo nie dokonała aborcji

Gość grehrjtneg
a google nie umiesz się posługiwać? to raz. dwa jak już pisałam, nawet jak ktoś tak miał to powodów może być wiele i nic ci to bez zbadania piersi nie da, ze ktoś opowie swją historiena temat zwisającego cyca jak chcesz poopowiadać mojej matce, co sądzisz na jej temat to mogę dać ci namiary, mnie to nie interesuje. ona jest oddzielna autonomiczną jednostką, ja pisze w swoim imieniu...

Gość maxstyle234
zadzwon na policje nara "pępa strzało :D zdesperwoana szmato

Gość grehrjtneg
taaaa...czuje się baaardzo zdesperowana.... przez twojego zwisającego cycka :-D:-D a szmata to raczej taka właśnie powyciągana jest, prawda? jak twój cyc

Gość u mnie tez sie
Powiększyła i okazało się że mam guza złośliwego. Nie lekcewaz tego, marsz do ginekologa.

Gość maxstyle234
guza złośliwego?? i miałas jakis zabieg??

Gość u mnie tez sie
Tak. Miałam operację, chemię i naswietlania. Już sama ginekolog powiedziała że jest źle jak zrobiła mi usg.

Gość maxstyle234
ojej a ile masz lat? spora blizna?

Gość grehrjtneg
maxstyle234 guza złośliwego?? i miałas jakis zabieg?? jakiś zabieg??? o kurwa...co za idiotka :-D

Gość maxstyle234
greh cos tam spadówa nie z toba gadam

Gość grehrjtneg
maxstyle234 ojej a ile masz lat? spora blizna? SPORA BLIZNA?? sikam!!! :-D

Gość maxstyle234
pampersa załóż. tępa cipo

Gość grehrjtneg
wiesz co? teraz to parsknęłam głośnym śmiechem, a rzadko mi się to zdarza. mam nadzieję, że się mój mąż przez ciebie nie obudził :-D :-D:-D

Gość maxstyle234
smiej sie ile wlezie widac maz nawet woli sie dupa obrócic niz z idiotka przebywac az zasnął :D jestem młoda, mam prawo nie wiedziec czytałam, ze wiele rzeczy sie wycina, jesli nie jest to nowotwór.. i ze na nowotwory najabrdzioej narazone sa osoby 50-70 layt.. nie znam sie wiec odbij idz juz spac, bo bredzisz nie z toba gadam

Gość grehrjtneg
młoda? 20 lat masz, jak można nie wiedzieć takich rzeczy? gdzie ty kurwa żyjesz? masz telewizor? gazety czytasz? do szkoły chodziłaś?

Gość maxstyle234
nie musze byc z kazdej dziedziny super znawca nie interesowalam sie tym, bo nie było powdu wiem, ze kobiety maja piersi amputowane, przerzuty tez sa mozliwe, biora chemie i wypadaja im włosy szczegółów nie znam jestem młoda wiec licze, ze to nie to

Gość u mnie tez sie
Ja też liczyłam na to że jestem młoda,ale się przeliczylam niestety.