Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się zabujałem

czy to jakis podryw????

Polecane posty

Gość chyba się zabujałem

Może to głupie Taka jedna dziewczyna bardzo ładna zresztą przynajmniej raz dziennie spyta mi się o szluga. Chodź chodzę do tej szkoły pół roku, nie widziałem jej wcześniej, albo jakoś tak nie zwracałem uwagi, nagle mijamy się , ona mi sie pyta o szluga, znaczy że chyba mnie obserwowała i tak już 2 mechy aha mam dziewczynę:(, chyba mnie z nią widziała bo się że tak powiem odczepiła i szkoda:(

Gość ZzagubionaA
Może znalazła jelenia który sponsoruje jej szlugi? ;p

Gość chyba się zabujałem
myślę że każdy by ja poczęstował do kogo by podeszła

"ona mi sie pyta o szluga, znaczy że chyba mnie obserwowała i tak już 2 mechy" Tak.... Ja też najpierw obserwuję przez dwa miesiące osobę, którą mam zamiar poprosić o papierosa...

Gość Hej ho poszło!
no i pewnie zbiera sobie z paczkę dziennie od takich jelonków hy hy

Gość chyba się zabujałem
ale czytać ze zrozumieniem nie potrafisz od 2 miesięcy czyli jakoś odkond jestem w tej szkole czyli od września chyba 3 tygodnia jakoś tak A tak swoją droga strasznie wredni jesteście

Gość strasznie wredny
to jakas menelica musi być, taka młoda i pali?

Gość leszek_nie_piesek
ahahha koles ty dwa miechy to ty chyba jestes w 1 klasie podstawowki, bo piszesz jak ostatnia łamaga...zreszta jak mozna sie bujnąc w lasce ktora prosi o fajke....trzeba miec cos nie tak z mozgiem

po pierwsze kobieta z fajka to nie kobieta po drugie jak jest ładna to chce skorzystać za darmo bo takie baby juz sa

Jestes w gimnazjum ?? rozbawiles mnie nie ma co :P Lomu Lomu@tlen.pl'; "ona mi sie pyta o szluga, znaczy że chyba mnie obserwowała i tak już 2 mechy" Tak.... Ja też najpierw obserwuję przez dwa miesiące osobę, którą mam zamiar poprosić o papierosa... Lubie to :P