Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja zołza

Rozstałam się z przyjaciółką, bolesne wspomnienia

Polecane posty

Gość to ja zołza

Nie potrafię sobie poradzić z rozstaniem z najlepszą (byłą) przyjaciółką. Naszą przyjaźń zniszczyły jej matka i jej druga psiapsiółka (za której gierki i manipulacje najchętniej bym roztrzaskała o brzeg umywalki). Tak bardzo mnie to boli, a nie gadamy ze sobą już od sierpnia. Znałyśmy się 18 lat. Dwa lata temu pojawiła się ta (nie będę przeklinała na forum publicznym) i zaczęła mojej Basi robić z mózgu whiskas. Doszło do tego stopnia że jej zdanie miało większą wartość od mojego. W końcu miarka się przebrała. Zrobiła mi takie świństwo, że wyszłam na najgorszą. Mama Basi zwymyślała mnie od najgorszych i przekreśliła tyle lat. Jest mi strasznie źle i smutno i nie potrafię sobie z tym poradzić. Czuję się okropnie, jakby ktoś mi wyciął kawał życia. Nie wiem co mam robić. Zabroniono mi zbliżać się do tamtej rodziny a ta suka śmieje mi się w twarz na ulicy i śmie pytać czy już się pocieszyłam nową znajomością. Od tamtego czasu z nerwów strasznie schudłam, zmarniałam, opuściłam się na studiach. Tak wiem zaraz posypią się [posty w stylu znajdź sobie nowych przyjaciół ale to nie jest takie proste. Nie ufam nikomu. Jak mogę sobie z tym radzić?

Gość grehrjtneg
a nie możesz zwyczajnie basi tego wytłumaczyć, co tutaj nam piszesz?

Gość to ja zołza
Próbowałam tysiące razy. Odpowiedzi: "Odwal się!" "Nie chcę z Tobą gadać" "Daj nam spokój" "Jeszcze raz Cię zobaczę pożałujesz". Telefony blokuje lub odrzuca, wiadomości to samo.

Gość to ja zołza
Dodam, co najśmieszniejsze, że to kompletnie nie z mojej winy.

Gość Dorosniecie kiedys
i przejdzie wam takie obrazanie sie na siebie . masz to jak w banku:)

Gość grehrjtneg
napisz do niej maila, rozmiawiać pewnie nei chce ale przeczyta na pewno. albo poproś kogoś kto zna was dwie ( przez te 18 lat na pewno nabawiłyście się kilku wspólnych znajomych ) żeby wyjaśnił jej na spokojnie sytuację a o co w ogóle poszło? bo to też ma znaczenie

Też starciłam kogoś kogo uważałam za przyjaciółkę, czasami mi szkoda...ale cóż jeśli przyjaźń się kończy oznacza to , że jej wcale nie było

Gość samotność o poranku i nocy
Też starciłam kogoś kogo uważałam za przyjaciółkę, czasami mi szkoda...ale cóż jeśli przyjaźń się kończy oznacza to , że jej wcale nie było true. ja straciłam 2 świetne koleżanki w tym samym czasie i doszłam do wniosku, ze tak jest lepiej. bo nie były warte mojej uwagi tak naprawdę.

Gość uouou
ja twojej hisotryjki tak od razu nie kupuje JEstes calkowicie niewinna, a matka kolezanki tak bez powodu usiadla sobie jednego wieczora z przyjaciolka i stwierdzily , ze spieprza te przyjazn...:D tam gdzie jest zbrodnia jest motyw, nie widze zadnego no sorry, nie kupuje tego napisz jak byla naprawde

też coś mi w tej historii nie gra. często ludzie mają swój punkt widzenia z korzyścią dla siebie, ale może jednak gdzieś popełniłaś błąd? jesteś na studiach, była przyjaciółka pewnie też smarkulą nie jest a jej matka wcięła się między wami?