Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzna

muszę schudnąć, ale nie daję rady, coi jak robić?

Polecane posty

Gość bezzna

Mam do zrzucenia 10 kg. 21 lat. ostatnio ciągle się obżeram, zajadam stres, pochłaniam naprawdę ogromne ilości jedzenia...ale postanowiłam, że zaraz po nowym roku biorę się za siebie, bo wiem,że w święta i tak nie odmówię sobie jedzenia :( Jak najlepiej chudnąć?Co stosować? Proszę o rady i pomoc

Gość z warmii i mazur
Przede wszystkim wrzuć na luz. Ja chcę schudnąć 5-7 kg, ale dopiero po nowym roku i głównie ćwiczeniami, bo się nie obżeram.

Gość Justka201921
cwicz cwicz i jeszcze raz cwicz, pij duzo wody i nie obzeraj sie. Ja wazylam 71 kg teraz wazne 64 i chce jeszcze schudnac:)

Gość bezzna
jak co jecie? jakaś dieta? jecie w ogóle słodycze?

Gość bezzna
podnoszę :)

Gość karolajna2911
Też musiałam schudnąć, i schudłam na dukanie, 10 kg :)

Gość bezzna
Za dużo negatywnych rzeczy o tej diecie słyszałam...a poza nie mam za bardzo czasu na drogie, wymyślne dania dietetyczne :(

Gość karolajna2911
robiłam badania przed dietą, i w trakcie, wyniki są ok. to lekarka namówiła mnie na tą dietę te wszystkie negatywne opinie są dlatego, że dietetycy stracili klientów ;) a sposobów na pyszne i naprawdę szybkie dania jest mnóstwo.

Gość bezzna
mogłabyś mi po krótce napisać jak i co się je?:>

Gość karolajna2911
www.dieta-dukan.pl pierwsza faza trwa do max 5 dni, warto zrobić test dukana, jesz między innymi nabiał, mięcho, ryby, drób itd. na drugiej fazie dołączasz warzywa, furę warzyw ;) i dukasz :)

Gość bezzna
podnoszę temat, bo muszę się przygotować na to odchudzanie :)

Gość bezzna
jak na razie nie mam możliwości zapisać się na siłownię bądź fitness, biegać nie lubię, więc będę kręcić na hula hop, dużym, ciężkim z kulkami do masażu, co mogę jeszcze w domu robić?

Gość Filonka_Bezogonka
polecam skakankę, kiedyś po dwóch tygodniach godzinnego skakania dziennie moje nogi schudły!...

Gość yxcvb
bezzna Mam do zrzucenia 10 kg. 21 lat. ostatnio ciągle się obżeram, zajadam stres, pochłaniam naprawdę ogromne ilości jedzenia...ale postanowiłam, że zaraz po nowym roku biorę się za siebie, bo wiem,że w święta i tak nie odmówię sobie jedzenia Jak najlepiej chudnąć?Co stosować? Proszę o rady i pomoc odmowic sobie jedzenia dla chcacego nic trudnego;)

Gość Mój_dzień
Ja Ci polecam dietę South Beach. Stosowałam ją parę lat temu i zgubiłam 13kg w niecałe 2 miesiące. Teraz z powodów hormonalnych sporo przytyłam więc musiałam zabrać się za siebie po raz 2. Dziś mijają 2 tygodnie a ja na liczniku mam -5,7kg przy I fazie trwającej 4 dni (prawidłowo 14). Nie liczysz kalorii, nie głodzisz się. Nie zrezygnowałam z makaronu, naleśników, ryżu i tym podobnych. Po prostu zamieniłam składniki tych potraw na zdrowsze i chudnę bez praktycznie żadnych wyrzeczeń + oczywiście ćwiczę. W moim przypadku rowerek stacjonarny. Niedługo dojdzie aerobik albo siłownia.

Gość Jaca! ;O
najlepsze na obzarstwo jest jakies zajecie... wymysl sobie cos do roboty, skoro sie nudzisz... a gwarantuje ci, ze ani sie obejrzysz jak czas zleci,a ty glodu nie poczujesz...

Gość Jaca! ;O
negatywne opinie o dukanie maja swoje zrodlo zupelnie gdzie indziej,a nie w pustych gabinetach dietetykow. lekarze to w 90% konowaly, wlasnie moze trafilas do jednego z nich. inna sprawa... jesli ktos nie ma pewnych tendencji, to byc moze krotkotrwala dieta nie zrobi mu spustoszenia; a jesli ktos tendencje do chorob nerek np. ma, to juz roznie byc moze.

Gość bezzna
Od 2 stycznia planuję przejść na dietę kefirową, minimum 3 dni. Później jakieś warzywa włączyć + dalej kefiry, maślanki.

south beach w 2 miesiace schudalm 15 . 5 kg diokladnie , naprawde dziala glodna nie jestes na tej diecie

Gość bezzna
tylko ja nie mam czasu na wyszukane diety, jedzenie o stałych porach itd nie mam takiej możliwości

Gość bezzna
to nie jest problem :) i muszę znalezc sile i tak robic, najpierw przez minium 3 dni oczyszcze sie kefirami... Moze i chcialabym jakas w maire prosta diete zastosowac, ale mam teraz sesje, musze sie na tym skupic, a nie na komponowaniu jedzenia

Gość bezzna
skurczy żołądek, oczyści, jesli bede tylko pila kefir i wode

Gość bezzna
mam przerwe siateczną i od tygodnia ponad siedzę w domu, wskutek czego przybyło mi ponad 5 kg :| wyglądam jak świnia, zrobił mi się okropny cellulits na nogach, w życiu takiego nie widziałam a jutro sylwester...a ja tak wyglądam ;/ od niedzieli przechodzę na 2 tygodnie diety kefirowej!! wytrwam i będę na wiosnę szupła bez cellulitsu!

jasne jasne;) z takim podejściem całe życie będzie obrośnięta tłuszczem jak świnia. 21 straszne... Taki piękny wiek, a nikt na Ciebie nie spojrzy