Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głuupie pytanie mocno

kochacie się przed wizytą u giekologa?

Polecane posty

Wiem że to głupie, ale dzisiaj o 15 mam wizytę, a od wczoraj od popołudnia mnie aż rwie ;/ jakieś ustawienie gwiazd albo mi narzeczony ciekawiej pachnie no ale mam wizję że mnie odeśle że nie można cytologii zrobić bo coś tam uszkodzone, za mokre, za suche za jakieś tam

Gość onaonaonaciekawa
lepiej się powstrzymaj i rzuć na niego jak wrócisz :)

Gość gloria_stefi
na dobe przed wizyta nie powinno sie uprawiac sexu, moze zafalszowac wynik cytologi. wstrzymaj sie lepiej i jak wrocisz to ile wlezie:)

Gość a w sumie......
kobitki a pwoiedzcie mi czemu nie można na dzień przed? chodzi o pozostałości? Przecież można sięmyć tego samego dnia mydłem i też zostanie ;p Bo jestem ciekawa czy seks bez użycia faceta wchodzi w grę ;p

Gość ruta stepowa
Nie wytrzymasz 3 godzin ? ;] To współczuje. Masturbacja raczej nie zaszkodzi, no chyba że jakimś ciałem obcym ;]

nie wytrzymam, zwłaszcza że teraz mój pan i władca do 16 pracuje a ja jako intensywnie pisząca magisterkę się obijam ;) a na serio byłam po prostu ciekawa, profilaktycznie unikam ale nie wiedziałam czy jest sens czy nie. pan ginekolog mi dzisiaj śliczną historię walnął o panience co nie wytrzymała i mocno pouszkadzana przyszła z nieśmiałością mówiąc, że lubią seks troszkę mocniejszy. aż myślał nad szwami ;) pewnie to żartem mówił. chyba??

a w ogóle to o 12 byłam bo siętermin zwolnił i kurczę, zatrzęsienie kobitek we wczesnej ciąży ;)