Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielone niebo

Kosmica TV kto oglada?

Polecane posty

Czy ktos z was oglada kosmica tv?? Jest tam taka starsza pani Dorota Haladyn uzdrawia drzewo genaologiczne. Czesto dzwonia tam biedni, zdesperowani ludzie z problemami a ona wmawia im ze jak zamknie oczy to ich wszystkie problemy z nikna!!! I co najlepsze ona jest swiecie przekonana ze najst najwspanialsza bo tym wszystkim ludziom pomaga... Mamy 21 wiek do najsnej... !!!

Gość gość
Ta pani na pewno lubi pieniądze, moja teściowa zadzwoniła uzdrowić drzewo, nie w cosmica tylko na normalny numer. Pani Dorota obiecała zająć się całą rodziną, teściowa zrobiła przelew na 2000zł! i odtąd kontakt był bardzo trudny. Pani Dorota nie dość że nie oddzwoniła to przestała odbierać telefony.Ja nie twierdzę że ta pani tego nie zrobiła czy zrobiła. Ale jak się bierze pieniążki za usługę , to się ją wykonuje! I za 2000zł przelewem z góry wypadało by chociaż oddzwonić!

Gość gość
Ty to piszesz poważnie czy se jaja robisz??

Gość gość
Poważnie, bo moja teściowa wierzy w takie rzeczy.Ale piszę to żeby ostrzec przed naiwnym przelewaniem pieniędzy na konto.

Gość gość
co?! 2000 zł! dobrze widzę? czy 200 zł ja to tez lubiłam oglądać, dzwoniłam może 3 razy i nic z tego pamiątka po tym to to że dostaje smsy od wróżek .... heh niech spadają na drzewo człowiek sam siebie może uzdrowić poprzez modlitwę

Gość gość
No tak, dokładnie 2000zł, może jak by dała 200, to nawet bym nie pisała. Ja nie wiem czy ta pani ma dar, czy nie, jedno wiem na pewno się ceni.A napisałam to tutaj, bo cały internet to same pochwały dla tej pani, na innych forach ochy i achy, a potem ludzie to czytają i naiwnie wydaja może nawet ostatnie grosze, bo jak człowiek szuka pomocy, to jest w stanie dużo poświęcić