Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lusia z Polski

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość Lusia z Polski

Droga Cegło mam problem dwa lata temu zostawił mnie mój chłopak dla innej. W naszym związku bywało różnie i lepiej i gorzej. Niestety on postanowił go zakończyć i związać się z inną. Przebolałam to pozbierałam się zaczłam żyć na nowo. Praca imprezy i tak w kółko. Do listopada tego roku. Raz po jednej imprezie gdzie byłam ze znajomymi a on ze swoją dziewczyną ( pokłócili się wtedy ) spotkałam się z nim żeby powiedzieć mu wszystko co mi na sercu leżało jak bardzo mnie zranił ile wycierpiałam przez niego. On próbował załagodzić sytuacje mówiąc że on mnie nadal kocha że żałuje że mnie zostawil że chciałby do mnie wrócić. Ja mu powiedziałam że nie ma szans na powrót. Rozmowa zakończyła się kłótnią. Tydzień po naszej rozmowie jego dotychczasowa dziewczyna zginęła. Jakiś czas po tym on zaczął do mnie pisać i znowu to samo że mnie kocha że chce wrócić. Ja go już nie chce bo moje uczucie do niego się wypaliło już dawno. On nalega na spotkanie. Zgodziłam się ale nie wiem jak mam mu powiedzieć że go nie chce. W naszym związku on ciągle mi czegoś zabraniał. Nie mogłam spotykać się z koleżankami chodzić na imprezy a jak widział że gadam z jakimś kolegą to wpadał w szał i robił mi awantury. On sam spotykał się z kolegami jezdzili na imprezy gdzie ja siedziałam w domu i płakałam. Proszę pomóż mi jak mam mu wytłumaczyć że juz go nie chce!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować