Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lia lia lila

Właśnie dowiedziałam się że zostałam "ciocią" ! :)

Polecane posty

Moja przyjaciółka dziś o godzinie 8:45 urodziła zdrową córeczkę Dianę - 4250 wagi i 58 cm :) Myślicie że kiedy mogę ją odwiedzić?

Gość wow ale wielka dziewczynka!!!
No to zdrówka dla małej! Odwiedzić po 2tyg.

Gość a ja.....
gratulacje :) duża babeczka najlepiej zapytaj przyjaciółki, wszystko zależy od Jej samopoczucia. Ja w szpitalu nie chciałam widzieć nikogo oprócz męża, w domu przez pierwsze dni ewentualnie rodziców i rodzeństwo. Z kolei inne kobiety już w szpitalu zapraszały gości.

Gość a ja.....
gratulacje :) duża babeczka najlepiej zapytaj przyjaciółki, wszystko zależy od Jej samopoczucia. Ja w szpitalu nie chciałam widzieć nikogo oprócz męża, w domu przez pierwsze dni ewentualnie rodziców i rodzeństwo. Z kolei inne kobiety już w szpitalu zapraszały gości.

Gość roki500
Gratuluję. Daj im parę dni żeby doszły do siebie.

Gość gjjutu
jutro :)

Gość lizaaakchcem
gratulacje ! daj je przynajmniej 2 tyg czasu, ewentualnie zadzwon lub napisz jej sms z gratulacjami i zaznacz ze chce ja odwiedziec ale dopiero jak dojdzie do siebie. no a jak bedziesz sie do niej wybierac to fajnie by bylo zebys ja uprzedziła bo dla mnie najgorsze sa takie wizyty niezapowiedziane ...

Gość pseudonim nn
jak cie zaprosi daj im czas są wykonczone porodem lepiej niz inicjatywa wyjdzie od przykaciolki ty tylko jej powiedz ze czekasz jakby co zeby ja zobaczyc

Gość anita1978
Jak jest to twoja prawdziwa przyjaciółka to zadzwoń i spytaj się jej wprost kiedy chciała by się spotkać. jeżeli jest tow twoja jakaś koleżanka to poczekaj trochę z wizytą

Gość anita1978
jak to jest twoja bliska przyjaciółka to zadzwoń do niej i się po prostu spytaj kiedy i gdzie chciała by się z tobą spotkać .

Gość tralallaaa
Zadzwon z gratulacjami i zapytaj kiedy mozesz je odwiedzic. Nie pytaj na kafe, bo kazda mama jest inna.

mojej najlepszej przyjaciólce nie dałabym zyc i ona o tym wie, tak wiec zdrowia dla Twoich dziewczyn i odwiedz je jak najszybciej :)