Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtam8888888888888

kto ma Xlandera (starszy model) jak założyć śpiworek

Polecane posty

Gość ojtam8888888888888

jw. znalazłam instrukcje w internecie ale nie ma tam info jak załozyć spiworek do spacerówki. pomoże któras mama? chciałam iść zaraz na spacer a nie mam kompletnie pomysłu jak ten spiworek zamocować.

Gość amelkowa mamaaa
ja mam model xa 2010 sa zaczepy przy spiworku i miedzy oparciem a siedzeniem, spina sie do kupy, przeklada sie dolny zaczep od pasow bezpieczenstwa przez spiworek i gotowe. nie wiem jak to wyglada u ciebie, wiec moze napisz cos wiecej

Gość amelkowa mamaaa
ja mam model xa 2010 sa zaczepy przy spiworku i miedzy oparciem a siedzeniem, spina sie do kupy, przeklada sie dolny zaczep od pasow bezpieczenstwa przez spiworek i gotowe. nie wiem jak to wyglada u ciebie, wiec moze napisz cos wiecej

Gość amelkowa mamaaa

Gość amelkowa mamaaa

Gość hehhe ja mam nowy model xa
i ten sam problem tylko ze z gora, a masz go w calosci czy gore osobno i dol osobno ?

Gość hehhe ja mam nowy model xa
i ten sam problem tylko ze z gora, a masz go w calosci czy gore osobno i dol osobno ?

Gość ojtam8888888888888
musiałam wyjść..dzięki za odp. tak znalazłam te zaczepy między siedzeniem a wkładką, a zapinanie to co ma dziecię miedzy nóżkami przełozyłam przez ten otwór w śpiworku, ale srednio mi sie to podoba bo spiworek wystaje poza krawędz oparcia na nózki ( no nie wiem chyba będzie ok jak sie złozy tem podnóżek) budke mam osobno od siedziska, nasuwa się zaczepy tam gdzie i sa zaczepy do pałąka.

Gość ojtam8888888888888
a tak w ogóle to jestescie zadowolone ze swoich x-landerów? bo ja dostałam od siostry ( głównie zależało mi na gondoli bo i tak miałam plan mniej sie skupić na pierwszym wózku a zainwestowac w porządną spacerówkę) te xlandery nigdy mi sie osobiscie nie podobały ( chyba ze te spacerówki same widziałam w realu nawet fajne) gondola mała, wózek ciężki, w spacerówce nie ma przekładanego oparcia... no ale darowanemu koniowi itd:-D

Gość mnuihkjijkjjjko
oj wielkie dzięki dziewczyny, właściwie nigdy do tego nie doszłam, myślałam że to dziadostwo ma tak wiecznie spadać, a tu zaczepy...mi osobiście wszystko pasuje, ale jedyny feler to że dziecko w spacerówce jeździ tylko i wyłącznie przodem do kierunku jazdy...ech