Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellllaaa

bardzo mały biust panowie co myślicie

Polecane posty

Gość anabellllaaa

cześć jestem bardzo szczupłą dziewczyną, niektórzy uważają że nawet chuda i przez to mam bardzo maly biust, właściwie to jestm nie mal płaska. Przez to problmey w relacjach z facetami. Jeczsze nie byłam z nikim na tyle blisko żeby doszło do czegoś więcej. Boję się ze jak zobacza jak małe mam piersi to będzie porażka

Gość .masd
myslimy ze zostaniesz stara zgrzybiala panna:classic_cool:

Gość rosjaneczka
jestem dziewczyna- ale powiem Ci tak- nie masz co sie martwic...faceci lubia szczuple dziewczyny, ciesz sie , ze gruba nie jestes...bo te to maja sie o co martwic w relacji z facetami

Jeśli coś tam masz, to już sukces, bo dla przeciętnego faceta ważne jest samo to, że to babski cycek, nawet nieduży. Ale jak jesteś płaska to faktycznie mały problem może być, chociaż wiadomo - jak facet kocha, to pokocha i to

"aceci lubia szczuple dziewczyny, ciesz sie , ze gruba nie jestes...bo te to maja sie o co martwic w relacji z facetami" Z moich obserwacji wynika, że faceci wolą laskę lekko przy kości, ale kawałkiem fajnego cyca i tyłka, niż szczuplaczka bez biustu i tyłka. To tylko kobiety myslą że spełnieniem marzeń mężczyzny jest chuda lasia..

Gość a co mi tam!
dziewczyno nie masz co sie przejmowac, faceci lubią i małe i duże, to nie ma znaczenia jak sie kogos kocha. Mój kumpel mowi, ze dla niego dziewczyna zaczyna sie od miseczki D, ale jego ostatniaq dziewczyna miala A, wiec sama widzisz

Gość rosjaneczka
nie chodzi mi o taka chuda jak patyk... ale szczupla... nie zauwazylam zeby faceci lubili takie przy kosci... chyba ze przy kosci rozumiesz jako normalna dziewczyna bez nadwagi... niewiem moze ja tylko takich facetow spotkalam... :) zawsze mowili niby ze i cycki i tylek musi byc, ale jak przyszlo co do czego to bardziej podobala im sie szczuplejsza....

Gość rosjaneczka
ale naprawde nie przejmuj sie, ze masz mniejszy biust :)

Po prostu nie rozumiem tej dziwnej skłonności u kobiet - pocieszają się cudzym kosztem. Po prostu musiałaś napisać "ciesz się że nie masz nadwagi, takie dopiero maja problem!". Czy ona o to pytała?

Gość piątekwieczór
dokładnie nie ma co panikować, ja miałem dziewczynę z małym biustem i mi to nie przeszkadzało

Gość jatamlubie
Miałem w łóżku kobiety z małym biustem, nawet taką z praktycznie brakiem biustu, i szczerze mówiąc - lubię takie. A z wiekiem mają mniejsze szanse, że czas im ten biust wyciągnie w dół. Kwestia upodobań.

Gość ja tam lubie duże
ale małe ujdą:D ale bardzo male odpadaja.

Gość ja tam lubie duże
gorzej jak mysli się ze sredni biust, a tam wypchane gąbką, tak nie rób autorko:P

Gość pewexx
zrob ich zdjecia i pokaz nam. i tak jest pelna anonimowosc ;) ocenimy i powiemy prawde.....