Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaPanna

seks po slubie?

Polecane posty

Gość AnkaPanna

Co sądzicie o czymś takim czy jest to w dzisiejszych czsach mozliwe aby facet byl ze mna tak 2-3 lata w zwiazku a z seksem zaczekalismy na czas po slubie. Oczywiscie calowanie przytulanie i romatyczne spacery wchodza w gre jak najbardziej ale z seksem dopiero po slubie. Oczywiscie tez bez udziwnien jestem tradycjonalistka i chcialabym kochac sie tylko w pozycji misjonarskiej. Nie wiem jednakze czy jest to aktrakcyjna perspektywa dla mezczyzn. Prosze o pomoc tak mezczyzn jak i kobiety ktore przerabialy cos podobnego

Gość Moim zdaniem, tutaj największy
m problemem nie będzie to czekanie ewentualne, ale Twoje podejście do seksu. Jeszcze nic nie wiesz, a już się zarzekasz. Jeżeli Cię zdradzi, to najprawdopodobniej nie z powodu tego, ze musiał czekać tylko dlatego, że będzie chciał spróbować czegoś innego, a Ty się zamykasz na to. Rozmawiałaś z nim o tym? On wie, że czeka go TYLKO misjonarska? A to czy się czeka czy nie czeka ma racje tylko i jedynie religijne. Nie ma to żadnego wpływu na udany czy też trwały związek.

Gość AnkaPanna
mhm rozumiem. Tak samo jest z robieniem loda i w ogole z dotykaniem jego czlonka jakos mnie to przeraza i nie chce tego robic. Ja sie chyba nie nadaje do seksu

Gość AnkaPanna
byc moze tak wlasnie jest. Ale jakos ciezko mi sie przemoc co do tego. Widze ze moj chlopak bardzo by chcial sie zblizyc ale jakos mnie to przeraza

Gość AnkaPanna
a no seks heh wiem ze chlopcy lubie z nim eksperymentowac a ja nie bardzo i obawiam sie ze moge byc zbyt nudna dla mezczyzn

no ale dlaczego cie to przeraża? nie chodzi mi o eksperymenty tylko dlaczego nie chcesz np polizać faceta?

Gość AnkaPanna
mhmm no sama nie wiem. Zdaje sobie srpawe ze dla mezczyzny to wiele znaczy nawet bardzo. Heh przyjaciel mi opowiadal ze jak jego dziewczyna robi mu loda czuje sie jak ksiaze w pelni doceniony mezczyzna

no facet tez może przecież lizać kobietę więc czemu niby nie chciała byś tego spróbować? :P

Gość agent tomaszek
jeżeli się kocha bliską osobę to kocha się każdy cm jej ciała, kocha się wszystkie rzeczy związane z nią i przy niej, między najbliższymi osobami nie ma uczucia wstrętu. Zastanów się czy ty w ogóle coś czujesz do tego chłopaka?

Gość vgfdgf4rt
po prostu moze jestes jedna z tych co maja zasady. nie ulegaj presji, bo mozesz tego bardzo zalowac. jak chlopak Cie naprawde kocha to poczeka i do ślubu. jestes pewna ze to ten na cale zycie?

Gość lmfao i ponad 50 innych nickow
sex po slubie no blagam. tak mozna bylo 100 lat temu ale nie teraz. sex po slubie i bumm wielkie rozczarowanie błahahahahhaha

Gość lmfao i ponad 50 innych nickow
jesli kocha to poczeka hahaha. kolejny obłed. precz ze stereotypami mitami itp.

Gość dscscs
jako 18stolatka bylam dokladnie taka sama jak ty. kiedy moj ex pokazal mi penisa to myslalam ze umre ze wstydu zazenowania, niepewnosci i wszytskich emocji jakie tylko istnieja...i tez chcialam czekac do slubu:):):):) ale slonko...watpie zeby to wyszlo. moj ex bardzo mnie kochal i w koncu pzrekonal ze jezeli ludzie sie mocno kochaja i sa sobie oddani to slub lub jego brak nie ejst przeszkoda, a seks badz co badz w jedna z zasadniczych czesci udanego zwiazku. bez seksu nie mozna w pelni ocenic czy zwiazek jest udany czy nie, tak samo jesli nie am zaufania. seks , zaufanie, przyjazn-to jest to co nazywamy miloscia. bylismy zwiazkiem przez 8 lat, w tym czasie pokochalam seks i dzis jako 27latka jestem nieskromnie mowiac demonem w lozku:):):) moj maz ma fiola na moim punkcie. a to dlatego ze ja daje z siebie wszystko by go zaspokoic. gdybym tego nie robila-mielibysmy powazne problemy. dlaczegpo faceci ida na dziwki??? bo maja tak poukladane i dobre zony, ktore nie chca inaczekj jak tylko po bozemu. a facecotm niestety to nie wystarcza

Gość dscscs
ale to nie znaczy ze masz jutro isc i rozlozyc przed nim nogi...wszytsko na spokojnie, krok po kroku, pozwol sobie stopniowo przyzwycvzajac sie oswajac sie z jego cialem. my mielismy mnostwo podejsc zanim do tego doszlo bo ja tak bardzo bylam wstydliwa, balam sie. troche nawet obrzydzalo mnie to-co jest oczywsicie naturalne dla mlodej szanujacej sie dziewczyny. tak wiec nic na sile i bez pospiechu!!

Gość vgfdgf4rt
zasady sa zawsze takie same. teraz lewica wkreca ludziom, żeby "używali życia". I korzystaja na tym cwaniacy co tylko chca poruchać.