Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranynamx

Jak wygrać albo chociaż zremisować życie?

Polecane posty

Gość przegranynamx

Czy 250 zł za godzinę u dziewczyny to dużo? Czy jeśli w końcu będę uprawiał sex chociażby za pieniądze, to chociaż zremisuję życie?

Gość to dopiero kicha
Wez przestań czlowieku.Ja bylem u takiej dziwki i wielkie gowno. Od poczatku jakos sie na mnie dziwnie lampila. Ale pomyslalem, ze moze sie jej spodobalem. Poszlismy do tego pomieszczenia gdzie sie zalatwia takie sprawy. I nie chcial mi stanoc. Czulem sie jak idiota. Do tego wydalem 200 zlotych, ktore porzyczylem od matki :(

Gość przegranynamx
ile masz lat? od tamtej pory ruchaleś?

Gość ;gkh,te[ph,pet
ja normalna dziewczyna juz bym cie nie ruszyla palcem:o

Gość przelot_em
jesli w ten sposób myslisz o życiu, to już jesteś przegrańcem i to wielkim :(

Gość to dopiero kicha
Mam 25 lat. Nie ruchalem, boje sie kobiet, a one mnie, bo mowiom, ze jestem brzydki. Moja mama mowi, ze jestem sliczny :(

Gość misterti
ja che tnie bym się dowiedział co cie skłoniło do takiej decyzji żeby się puszczać??

haha,to prawda,jak ktos jest taka ofiara i boi sie kobiet,to mu u prostytutki nie stanie... znam kolesia,ktory majac 18 lat uznal,ze juz czas,zadzownil do babki i poszedl do niej na chate.ona otwiera drzwi,on patrzy,a tu babka chyba 45 lat!i teraz najlepsze,pytam sie go co zrobil,a on "no juz glupio bylo sie tlumaczyc,jak mnie juz zobaczyla,wiec pociagnalem to do konca" :D

Gość To na pewno jest jakaś
forma honorowej kapitulacji,taka dziwka,w jakimś momencie czemu nie,jeżeli ktoś rzeczywiście nie potrafi odnalezc się w życiu osobistym.

Gość przelot_em
Nie ma nic bardziej plugawego w życiu niż korzystanie z usług prostytutki.

Gość to dopiero kicha
Ja sie nie potrafie odalesc w ogole. Jestem brzydki, mam rude wlosy, pelno krost i do tego mam krzywe i zolte zeby :( Jestem listonoszem bez wyksztalcenia i do tego mieszkam z mama.Moje zycie to gowno

Gość przegranynamx
przelot_em-rzuciłabyś takiego faceta który by się przyznał?

Jeżeli ktoś ma normalne życie osobiste,to chodzenie po dziwkach jest dewiacją,ale jeżeli nie ma to czemu nie co w tym złego.

ale to chyba lepsze,niż bycie prawiczkiem całe życie,w czasach kiedy prawie wszyscy w wieku dwudziestu kilku lat z kimś się hajtali i pierdzieli razem pod pierzyną,to za bardzo nie było usprawiedliwienia dla czegoś takiego,ale jeżeli ktoś autentycznie nie łapie tej atmosfery niezobowiązujących związków,które w każdej chwili można zakończyć.

Gość przelot_em
Nie chciałabym nawet dotknąc faceta, który korzystał z usług prostytutki. Dla mnie to niewyobrażalne ochydztwo i zbydlęcienie człowieka.

chyba lepsze to niż miałby gwałcić na ulicach

Gość przelot_em
Dla mnie prostutucja czyli cały ten zawód to największe upodlenie człowieka.

Może jest,tak jak wiele rzeczy,dziwnych,które się nikomu nie podobają

Gość przelot_em
Nie mów od razu o skrajnych wyborach. Nawet brzydki zewnetrznie człowiek ma szansę na miłość. Nie musi iść na łatwiznę [ czyt. do burdelu].

Myślę,że ktoś kto pójdzie do dziwki,bo naprawdę i szczerze uzna,że przegrał życie osobiste,da sobie spokój ze znajomościami z kobietami,więc co go to obchodzi,czy go dotkniesz.

Gość przelot_em
Oczywiście, że nie chodzi czy ja go dotknę. Nic mi do zycia innych. Ale czy on "dotknie" po tym samego siebie, czy spojrzy sobie w oczy bez obrzydzenia.

Może kiedyś by miał,tylko myślę,że te zwłaszcza brzydkie i przeciętne,do których w naturalny powinien startować,będą go gdzieś,bo z dużym prawdopodobieństwem mają tak wyprany mózg,że będą czekały na księcia,który wiecznie będzie robił jakieś jaja,żeby ubarwiać im życie,raczej się go nie doczekają,ale to inna sprawa.Te rzeczywiście atrakcyjne znają swoją wartość i aż tak popieprzone i zakompleksione nie są.

Gość to dopiero kicha
Ja to bym chcial miec kobiete, ale mnie nie chca. Terz plakalem po mojej pierwszej randce, ale nie opisze, bo wszyscy beda sie smieli :(

To trochę podobna sprawa jak z tym boomem sprawiającym,że magistrem można się podetrzeć.Prawdziwe studia powinny być dla fanatyków określonej dziedziny wiedzy,ewentualnie dla bardzo inteligentnych lub pilnych kujonów.A każdy zwłaszcza pracujący fizycznie po zawódówce,będzie gonił dziecko do liceum,potem na jakiekolwiek studia,żeby skończyło w Mcdonaldu.

Pewnie i spojrzy,będzie miał to gdzieś.

nie ma sie co oklamywac, wystarczy wejsc na rokse i wszystko oczywiste- nie oszukujmy sie,ze tylko wykolejency chodza na dziwki,bo jakos wszystkie te panie sa dostepne 24/7,wiec widac,ze utrzymuja sie ztego i nie chodza do normalnej pracy. panow,ktorzy korzystaja z ich uslug jest wiecej niz wam sie wydaje,po prostu nikt o tym nie bedzie gadala na forum.

Dziwię się,że ludzie w świecie,w którym wszyscy są podobno tak samo mądrzy i piękni,robią tak sobie dzieci,bez strachu,co to dziecko z sobą zrobi w życiu dalszym.

Ktoś tu kiedyś założył temat,że hiszpanów chodzi 40 procent po burdelach