Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikusiątko

co zrobic?

Polecane posty

Gość nikusiątko

Mam problem z chłopakiem. Jestem juz z nim sporo bo aż 7 lat. Zdarzają sie oczywiście kłotnie (jak w każdym związku) ale zawsze jakos z tego wychodzimy. Teraz własnie jestesmy pokłoceni. Naprawde, nie wiem o co mu chodzi. Nic złego nie zrobilam. Caly czas sie zastanawiam o co mu chodzi. Trwa juz to około 3 tygodnie ;/ nie dzwoni, ewentualnie odbiera moje telefony i to tez sporadycznie. Myslałam ze przyjdzie dzis ( wkoncu weekend) i pogadamy na spokojnie, ze wyjasnimy sobie wszystko. i Do jasnej ku.... nie przyjdzie... Pisze do niego i dzwonie, nie odbiera i nie odpisuje. juz nie wiem co mam robic, czy dac na wstrzymanie czy co?! Szlak mnie trafia, nie wytrzymuje tego psychicznie ;/ nie mam z kim nawet pogadac ;/ doradzcie co napisac. dzieki

Gość nielegalna ..
Macie kryzys i to konkretny widze>>..

Gość nikusiątko
Ale co zrobic zeby wyjsc z niego? chce do niego cos napisac, takiego zeby mu to dało do myslenia....ale sama nie wiem co, juz pomysłow nie mam.

Gość hhhhhhh
właśnie przestań pisać, bo go to jeszcze bardziej nakręca

Gość nikusiątko
Nie chce go starcic, za bardzo go kocham. Ale takie nic nieodzywanie sie do sibie oddala nas. Chce z nim pogadac spotkac sie, ale kurcze nei wiem co on kombinuje. Mam dosc jego zachowania, tym bardziej ze nie wiem o co jest zły....

Gość pewexx
Poszedl do innej :D jak mu sie znudzi, to moze wroci....

Gość nikusiątko
śmieszne...bardzo hahaha... Raczej wątpie w to, znam bo i to bardzo dobrze, takie coś od razu powiedziałby mi! Nie wiem jak mam dotrzec do niego, kurcze nie wiem.

Gość nikusiątko
I co mam zrobic? ;(

Gość nikusiątko
Nie jest reguła ze długoletnie związku sie wkoncu rozpadną .... A ja jeszcze moeg cos zrobic by to wszystko uratowac, zreszta mysmy nie zerwali, poprostu jakis kryzys nastał. Owszem znam go bardzo dobrze, ale chciałabym mu napisac cos takiego zeby mu to do myslenia dało. AAAA no i pisałam juz rozne rzeczy ale co z tego jak zero odezwu....

Gość jjjjlomno
nasrać w pory i tak chodzić

Gość nie dzwon i nie pisz
jak zateskini to sie odezwie . Nie wykluczone ,ze kogos ma . Takie klotnie , bez powodu , nie sa bez powodu . Zachowuje sie tak jakbys byla winna , wszczyna klotnie ,zeby miec pretekst , powod do nie spotykania , nie odzywania . A bycmoze po prostu tylko kryzys. Nie pisz i nie dzwon lub napisz ,zebyscie to sobie w koncu wyjasnili i zapytaj czy to koniec , czy kogos ma . Ale jezeli tak napiszesz musisz sie liczyc ,ze odpowie ,,tak,, jezeli nie ma nikogo to sam zateskni i sie odezwie

Gość kijwwwwwdoooope
wylacz telefon i wyjdz z domu, wlacz dopiero rano. nie bedziesz caly czas spogladala na komorke i czekala az sie panicz odezwie.

Gość nikusiątko
Właśnie cały czas mu pisze zebysmy sobie to wyjasnili. Pytam sie co sie stało, twierdzi ze nic. To jak nic to czemu tak sie do cholerki zachwuje? Weim ze nie powinnam sie odzywac do niego, ale to nie jest takie proste. Juz psychicznie wymiekam, mysle tylko o tym...a jak widac on ma to w tyłku. Fakt, on jest taki, e jak co sie dziej, to lubi to odczekac. Wiec juz sama nie wiem

Gość Czara Goryczy
raczej on to chce skończyć i nie wie jak się za to zabrać (długo jesteście ze sobą), albo kogoś ma....

Gość nikusiątko
noc nic, spróbuje sie jeszcze raz z nim skontaktowac, jak nie odbierze to daje spokój. Kurcze, łatwo nie bedzie ;(

Gość muranosilva
Być może znalazł mu sie pretekst do zakończenia znajomości?