Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alineczka123

Wydłużyłam przerwe do 10 dni.

Polecane posty

Gość alineczka123

Witam Chciałam się spytać jakie są w takim wypadku szansę na ciążę? Nie była bym załamana ciążą ale wolała bym o niej wiedzieć za w czasu ze względu na tabletki. Nie wzięłam dwóch ponieważ od tyg, miałam bóle migrenowe do tego stopnia,że myślałam o zrezygnowaniu z tabletek i lekką biegunkę. Test negatywny 16 dni od nie wzięcia 1 tabletki 8 dnia. Czy mogę być już wyniku pewna?? Dodam,że w między czasie podbolewał mnie brzuch miesiączkowo i krzyże. Uprawiałam seks bez prezerwatywy 10 i 11 dnia.

Gość alineczka123
Miało być wydłużyłam przerwe do 9 dni 10 dnia wzięłam tabletke po południu.

Gość kasinka...
zajrzyj do ulotki, powinnas sie teraz dodatkowo zabezpieczac, bo w najblizszych dniach mozesz zajsc w ciaze nawet przyjmujac pigulki, a druga sprawa jest taka, ze przy czestych powtarzajacych sie migrenach powinnas sie skonsultowac z ginekologiem! To moze byc przeciwskazanie do tej formy antykoncepcji.

Gość talerzyk z kanapką i cośtam
w ulotce moich tabletek jest napisane, że w celu kontrolowania miesiączki można skórcić przerwę jednorazowo, aby mieć przesunięty okres. ale nie należy wydłużać przerwy bo wtedy jest się niezabepieczonym aż do kolejnego cyklu biorę jednoskładnikowe

Gość defwbfgr
po co się trujecie tymi tabletami? Czy wasze chłopy to naprawdę takie cioty, że nie czują kiedy mają wytrysk?