Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowaa....

brak okresu!

Polecane posty

Gość czekoladowaa....

Dziewczyny okres spoznia mi sie 5 dni, od stosunku mijaja jakies 3 tygodnie... troszke bola mnie piersi, czuje klucie w prawym jajniku i mam jakis zoltawy, skapy sluz. Dodam ze zrobilam test 1 dzien po terminie spodziewanej miesiaczk i iwyszedl negatywny. Co moga oznaczac te objawy? czy to moze byc ciaza?!

Gość czekoladowaa....
sama na to wpadlam;) ale chcialam wczesniej zapytac osob tutaj piszacych. wiem ze to forum to nie wyrocznia ale warto zapytac.

Mnie 4 testy ciążowe nic nie wykazały dopiero piąty test pokazał słabą kreske tą drugą a byłam już w czwartym tygodniu czy nawet w piątym.

mOZNA zrobic 10 testow i wyjda negatywnie a badanie powe wrecz rpzeciwnie.... a gdybys ,,BYLA" w ciazy to pokrzyzowaloby Twoje jkaies dotychczasowe plany ?

Byłam pewna, że test pokaże a jednak nic i moja koleżanka miała tak samo. Te sześć dni po stosunku to mit na pudełkach. Ja już miałam mdłości a test dalej nic, hehe.

Gość czekoladowaa....
oj tak gdybym byla w ciazy to nie byloby za wesolo... ostatnio mialam duzo stresow wiec moze dlatego sie spoznia... nie wiem, zrobie jeszcze 1 jutro...

Gość do autorki pisze
okres spoznia ci sie 5 dni, od stosunku minely 3 tygodnie czyli wychodzi na to ze stosunek byl praktycznie w dni plodne..jak dla mnie to jestes w ciazy, wszystko na to wskazuje ja mialam wlasnie takie klucia w jajniku

Gość czekoladowaa....
nie...to nie moze byc ciaza:(

Gość leonalewis
ja mysle ze to ciaza