Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i cooo teeraz

Rozjaśnianie włosów. HELP!

Polecane posty

Gość i cooo teeraz

Chcę sobie rozjaśnić włosy rozjaśniaczem z Joanny,a jakiś miesiąc temu psikałam włosy rozjaśniaczem z Joanny w sprayu,a tego sie podobno nie powinno laczyc. Co sie moze stac?

Gość wanda z bloku
wyłysiejesz :P

Gość kroolewna zwiewna
nie wyłysiejesz ale mogą ci wyjść włosy we wściekłym kanarkowo musztardowym kolorze albo odcień zielonkawy ja bym nie ryzykowała

Gość i cooo teeraz
Serio pytam, w niedziele mam wazny dzien i musze dobrze wygladac...

Gość wanda z bloku
No przeciez średnio co miesiąc farbuje się odrosty, z reguły tym samym co wczesniej (czytaj rozjaśniaczem) - samo rozjaśnianie osłabia już przecież włosy, nic gorszego im się nie przytrafi, jesli minął miesiąc. Co do żółtych odcieni - są niwelatory tego odcienia, albo Palette kolor srebrny, albo płukanki srebrne lub fioletowe. Joanna ma też szampon do włosów rozjaśnianych - fioletowy. Wiem co piszę, bo ok, miesiąc temu zmieniałam kolor z ciemnego brązu na platynowy. Włosy są i mają się dobrze, wściekły żółty zniwelowałam płukanką (na początku masz szare włosy ale po ok 4 dniach codziennego, normalnego myscia głowy to się zmywa i zostaje blond)

Gość i cooo teeraz
Bardzo sie przyda,co napisalas, dzięki Wanda :)

Gość wanda z bloku
Płukanki do kupienia w Rossmanie - w normalnych drogeriach nie widziałam, ale może tylko u nas takie lipne zaopatzrenie

Gość i cooo teeraz
A w jakiej cenie sa?

Gość wanda z bloku
No własnie niedrogie. Są takie i po 30 zeta, ale te też i do dychy. Nie jest to jakaś droga impreza, a zużywasz tego niedużo - to płukanka więc mieszasz z wodą zalewasz głowę, chwilę trzymasz i spłukujesz a potem normalnie szamponem