Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikolka

kamerzysta+fotograf świętokrzyskie

Polecane posty

Gość kikolka

tak jak w temcie. macie do polecenia kamerzyste i fotografa w jednej osobie. bylam na weselu, na ktorym wlasnie jeden pan kamerowal i robil zdjecia-poradzil sobie swietnie z tym i z tym, tyle ze jest on z drugiego konca Polski...

Gość do kikolka
kikolka Ale masz fantazje. Czy może przed napisaniem coś brałaś......??? Za młodych lat gdy jeździłam do babci na wieś babci z drugiego dania wrzucała kartofle do rosołu z kluskami i też dało się to zjeść bez rozchorowania się.

Gość kikolka
no dowartosciuj sie dziewczyno ublizajac innym na forum. ŻAL!

Gość do kikolka
do kikolka Po pierwsze nikomu nie ubliżałam tylko dałam obrazowy przykład. Po drugie zdaje się że niechcący zdemaskowałam osobę która w paskudny osób chciała się tu zareklamować. Fajnie gdyby ten kamerzysta poza zdjęciami jeszcze był wokalistą w zespole lub prowadził wesele.

Gość kikolka
nie przesadzaj.. zreszta jak moge chciec cos reklamowac jak w poscie napisalam ze SZUKAM fotografa a nie ze POLECAM!

Gość dodaje moje trzy grosze
Zgadzam się że zapachniało tu przygotowaniem do reklamy z bardzo głupia propozycją. Z drugiej strony trzeba być chorym na głowę aby prosić obce osoby o polecenia. Myślę że w takiej ilości portalów ślubnych i umiejętności wpisywania fraz w google znalezienie fotografa bez polecenia z forum nie sprawia nikomu problemu.

Gość kikolka
'trzeba byc chorym na glowe..' to pewnie tez nie ublizanie. no nic dziekuje bardzo 'wielmoznym ekspertom' za wyczerpujace, pomocne odpowidzi

Gość do kikolka
Czy napisanie ż ktoś jest chory na głowę to jest ubliżanie?? Wytykanie widocznej głupoty też zdaje się nie jest ubliżaniem bo jet to coś co jest widoczne.

Gość do kikolka
Podziwiam posiadanie większego zaufania do obcych ludzi niż swojego kręgu znajomych.

Gość kikola
ja pierdole, nie nie posiadam wiekszego zaufania do obcych (chciałam tylko rady) ale juz je mam w dupie , tak myslalam ze na tym forum siedza same nadete, puste lale, ktore tylko dogadywac beda, ale myślę sobie zaryzykuję. no to lale siedźcie sobie dalej na tych forach i odpisujcie pierdoły ludziom skoro nie macie nic lepszego do roboty. Na wielu innych wątkach/forach ludzie sobie coś polecają i nie mówię tu tylko o organizacji wesela, tylko ogólnie-wymiana zdań co kto o czym myśli ipt, tu się człowiek pyta o kamerzyste/fotografa i napadają na niego jakbym nie wiem co zrobiła...

Gość oj kikola
kikola Ty chyba też nie masz nic do roboty jeśli latasz po rożnych forach czyli jak to się ma do tego co o innych napisałaś? Prawda jest taka że co forum to w uczestnikach ukrywają się usługodawcy.

Gość HEJ kikola
kikola Ty chyba też nie masz nic do roboty jeśli latasz po rożnych forach czyli jak to się ma do tego co o innych napisałaś? Prawda jest taka że co forum to w uczestnikach ukrywają się usługodawcy.

Gość do kikolka

Gość gość
www.karasekfilmowanie.pl