Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaajjjjkkaa99

ja on ONA

Polecane posty

Gość maaaaajjjjkkaa99

jestesmy razem od roku,pare dni wczesniej znalazlam u mojego faceta sms,jakas kobieta pisala ,ze on jej sie podoba i ze jest wspanialy..zrobilam mu mega awanture,ze rozdaje nr i ze ma romans..on wyrzeka sie ze to tylko kolezanka,kelnerka z baru gdzie on sie stoluje...ona ma meza i 2 dzieci,z tego co sie dowiedzialam,blaga ,mowi ze nic nie bylo i chce bym z nia pogadala ,by uwierzyc,a ja bym jej oczy wydrapala..wiem gdzie pracuje i...no wlasnie..co radzicie?do niego stracilam zaufanie,a bylo pieknie miedzy nami...doradzcie jestem w rozsypce:(

Gość maaaaajjjjkkaa99
probuje ufac,ale nic z tego,wciaz mi sie wydaje ze oni sie kontaktuja..pytanie---czy mam z nia "pogadac"?

Przede wszystkim opanuj się. Zachowujesz się, jakbyś była niespełna rozumu. Na miejscu twojego faceta to ja bym straciła do ciebie zaufanie - grzebiesz w jego telefonie a potem robisz mu jakieś awantury. Zmień się, bo inaczej facet zmieni ciebie na lepszy model.

Gość maaaaajjjjkkaa99
czyli to jest moja wina?romansowal za moimi plecami z inna,nie wiem czy cos miedzy nimi bylo,ale skoro ona majac meza pisze do mojego ze jej sie podoba to co mam myslec?rozmawialm z nim,on wszystkiego sie wypiera,mowi ze to tylko znajoma,ze nic nie bylo jmiedzy nimi,a ja mu nie wierze,mam chec isc i z nia pogadac...a z drugiej strony chce miec klase,ale ten sms mnie'rozwalil"

Gość maaaaajjjjkkaa99
skoro mnie kocha i jestesmy razem a on rozdaje swoj nr jakiejs kobiecie to znaczy ze szuka czegos,prawda?skad mam miec pewnosc,ze mnie nie zdradzil?to boli

"romansowal za moimi plecami z inna,nie wiem czy cos miedzy nimi bylo" To skąd wiesz, że romansował? :-o "ale skoro ona majac meza pisze do mojego ze jej sie podoba to co mam myslec?" Na początek - ZACZNIJ myśleć :-o Z tego, co widać, to snujesz domysły i na siłę szukasz zdrady. To już zakrawa na obsesję paranoidalną. "rozmawialm z nim,on wszystkiego sie wypiera,mowi ze to tylko znajoma,ze nic nie bylo jmiedzy nimi,a ja mu nie wierze" To już twój problem, nie jego. Z góry robisz z niego winnego, zdradzacza i Bóg wie, co ci tam jeszcze do łba strzeli. "mam chec isc i z nia pogadac" Pogadać? Już to widzę... :-o Pewnie dojdzie do rękoczynów, bo (z tego, o sama piszesz), jesteś amatorkę awantur i babskich wrzasków. "a z drugiej strony chce miec klase" Hahahahaha :D:D:D:D Człowiek z klasą się rodzi, złotko. Niestety, ty stanęłaś nie w tej kolejce, kiedy Bóg klasę rozdawał. ............ Hmmm, prowo?

"skoro mnie kocha i jestesmy razem a on rozdaje swoj nr jakiejs kobiecie to znaczy ze szuka czegos,prawda?" Nieprawda. Zakładam, że ty nie dajesz swoim męskim znajomym numeru telefonu. No wiesz, żeby nie było. ZDRADA i inne takie... Poza tym rozdawać to można kanapki a nie numer telefonu. "skad mam miec pewnosc,ze mnie nie zdradzil?" W życiu są pewne tylko dwie rzeczy: śmierć i podatki. Gdyby chciał cię zdradzić, to by cię zdradził (dziwię się chłopinie, że jeszcze tego nie zrobił - być z idiotką twojego pokroju... masz świętego i cierpliwego chłopa". "to boli" To weź apap czy inny ibuprom. Przejdzie ci :-o

Gość maaaaajjjjkkaa99
Damascenka--uwazasz ze to normalne ,ze facet jest w zwiazku i rozdaje nr jakiejs panience?no wlasnie ,sama nie masz klasy skoro mnie obrazasz...sama moze zaczne rozdawac tu i tam nr ,zaczna do mnie pisac to bedzie w porzadku?:O

Gość maaaaajjjjkkaa99
ktos jeszzcze?

Gość maaaaajjjjkkaa99
zle sie wyrazilam..lezelismy ,ogladalismy film i wzielam jego tel..on nie protestowal,poza tym zawsze jest tak,ze on tez czyta moje smy i nie mam nic przeciwko..przypadkiem znalazlam ten sms i sie zaczelo,a dziecmi nie jestemy,wspolne plany ,slu za rok,a jakas panienka pisze mu ze jest wspanialy?

"Damascenka--uwazasz ze to normalne ,ze facet jest w zwiazku i rozdaje nr jakiejs panience?" Aaa, to jak jest w związku, to nie może mieć znajomych, tak? Ty nie masz kolegów? "no wlasnie ,sama nie masz klasy skoro mnie obrazasz" Ja ciebie nie obrażam - to ty się obrażasz, panno Fochno Obrażalska :-o "sama moze zaczne rozdawac tu i tam nr ,zaczna do mnie pisac to bedzie w porzadku?" Wątpię, by normalny facet chciał od ciebie numer telefonu :-o

Gość maaaaajjjjkkaa99
wg mnie to byl bardzo osobisty sms od kobiety ktorej on wpadl w oko a od tego zawsze zaczyna sie romans...zwyklemu koledze czy znajomemu nie pisze sie takich rzeczy:O

"zle sie wyrazilam..lezelismy ,ogladalismy film i wzielam jego tel..on nie protestowal,poza tym zawsze jest tak,ze on tez czyta moje smy i nie mam nic przeciwko..przypadkiem znalazlam ten sms i sie zaczelo,a dziecmi nie jestemy,wspolne plany ,slu za rok,a jakas panienka pisze mu ze jest wspanialy?" Gdyby miał coś do ukrycia, to by ci telefon z ręki wyrwał albo kasował wszystkie smsy. Żeby uderzyć psa, kij się zawsze znajdzie. Zmień się, niunia, bo ślubu nie będzie. "a jakas panienka pisze mu ze jest wspanialy?" - aaach, to jego wina że ona mu pisze taaakie smsy... Normalnie, co za podły chłop!

Gość maaaaajjjjkkaa99
no to zdziwilabys sie,bo ja bedac z nim zerwalam swoje kolezenskie kontakty i nie chodze juz z "kolegami"na piwko,nie chodze na silownie gdzie moj facet nie chcial bym "rozmawiala"z innymi:O no i skonczyly sie rozmowy na gg gdzie pisalam z e znajomymi z dawnej pracy bo on mial pretensje....tyle ze to byly czysto kolezenskie rozmowy

Majka, głuuuupia jesteś, jak ruski but :-o Do mnie też moi koledzy piszą, że jestem wspaniała. Mój Połówek tylko to potwierdza i mówi, że jest szczęściarzem. A ty jesteś meeega zakompleksionym potworkiem.

Gość maaaaajjjjkkaa99
ta panienka to matka 2 dzieci,mezatka,wiec szuka chyba romansu:O Damascenka---puknij sie w ten swoj pusty leb:O

Gość maaaaajjjjkkaa99
jasne,nawet mnie nie widzialas i uwazasz ze jestem "zakompleksionym potworkiem':D pogratulowac wyobrazni:D znam swoja wartosc ...nie o tym byl temat..

Gość maaaaajjjjkkaa99
nie chcioalam by mial podejrzenia,faceci mu mowia ze ma fajna dziewczyne i nie chcialam mu dac powodow do klotni:P

Niunia, jeśli ja mam pusty łeb, to twój jest, jak czarna dziura. Jesteś zakompleksionym potworkiem. Z każdego twojego zdania wyziera zazdrość, kompleksy, głupota, próżność i totalne zidiocenie. A faceta stracisz prędzej czy później - bluszczyska zawsze zostają same. Sajonara, głuptasko.

Gość maaaaajjjjkkaa99
skad sie biora takie pustaki:O

Gość maaaaajjjjkkaa99
jak zdazylam zauwazyc to ciagle udzielasz sie na forum "rozwodnicy",tam tez ludzie maja o Tobie odpowiednie zdania:O