Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszka

na sylwestra w gołych nogach?

Polecane posty

byłyście tak kiedyś albo widziałyście kogoś tak? chciałam ubrać sandałki a rajstopy średnio do nich pasują :/ i nie wiem jak to rozwiązać...

Gość maria z usa
na domówke może być !!!

Gość sa_vannah
sandały w sylwestra :O weź sie nie ośmieszaj i kup sobie pełne szpilki

Już lepiej założyć rajstopy bezszwowe niż siedzieć z gołymi nogami, co wygląda strasznie do jakiejś eleganckiej kreacji! bleeee

Gość oxo
A gdzie ten Sylwester? Ja najakimś rynku w miescie to nie bardzo :p, jak w domu to czemu nie, mozesz przyjsc w kozakach i rajstopach i zdjąć je w łazience i z powrotem to samo, ale współczuję Tobie wyjść np. na dwór i patrzeć na fajerwerki w gołych nogach. chore jajniki na drugi dzień albo dopiero za tydzień murowane. Przy okazji polecam rajstopy w sprayu. Super rzecz.

Gość panowie w czerni rowniez
sandalki i do kompeltu gole nozki wchodza w gre po wypiciu szampana zakrapianego czyms mocniejszym, inaczej ten nr nie przejdzie :classic_cool: no chyba, ze spedzasz sylwka sama a towarzyszem ci pilot od tv.

Gość idz bez rajstop
w usa 70% dziewczyn na sylwestra nie ubiera rajstop i powiem wiecej wiekszosc idzie wlasnie w sandalach i nikogo to nie dziwi

sywlester wieksza domówka u znajomych, po drodze raczej nie zmarzne, raczej kwestia chwilowych wyjsc o 12 itp :) i czy bedzie to glupio wygladac ;)

Gość oxo
Ale w USA to wszystkie kobiety mają poprzewracane w głowach więc nie wiem czy to dobry przykład. Co u nich jest normą u nas jest dziwne i odwrotnie.

Gość oxo
Na domówkę to sobie idź.

Gość a co sie prtzejmujesz innymi
jesli chcesz isc w sandalach i bez rajstop to idz co cie obchodzi co ktos inny bedzie myslal wazne zebys ty sie komfortowo czula

Gość amazonka12345678
Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś, kim tak naprawdę nie są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz! Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35