Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malydiabelek1989

boję się dojść w niej

Polecane posty

witam z moją partnerką współżyję od roku, ona nie bierze żadnych tabletek ani nic w tym stylu. ja używam prezerwatyw. problem jest jednak w tym że boję się dojść w niej, boję się że może pęknąć i bedzie trzęsienie kolan... bardzo bym chciał dojść w niej bo to by było super ale mam bardzo mocne hamulce w związku z tym, i ona kończy mi ręką na zewnątrz, ona chciała by tez zebym skonczył w niej ale w miare rozumie tez moje zachowanie. czy cos ze mną jest nie halo??

Gość maz_pozn
My z żoną staramy się o dziecko, przez ostatni miesiąc dzień w dzień kończyłem w żonie, ale efektów nie widać ;(

Gość maz_pozn
ja żonie przez ostatni miesiąc spuszczałem się do środka i efektów nie widać ;( więc spokojnie w gumce możesz ;)

Gość jak masz takie
opory to moze sie zle skonczyc,potem mozesz miec taka blokade z innymi kobietami,kiedy juz dosrosniesz do bycia ojcem.My nawet kiedy sie nie staralismy to zawsze moj facet konczyl we mnie i bez gumki,bo wiedzialam kiedy mam owulacje,a teraz sie staramy i nie ma problemu

Gość wójekstaryhuejk
tak możesz najlepiej od razu bez zabezpieczeń tak się w Polsce związek robi potem ślub i rozwód bo ona mi nie daje

Gość jak masz takie
prezerwatywa to zabezpieczenie!Jesli chlopak ma z tym problemy to co mu radzic?zeby do konca zycia walila mu dziewczyna reka?

Gość Dobryy wROclaww
Mój zawsze kończy we mnie, też używamy gumek... do tej pory wszystko było w porządeczku ;) tylko my mamy 6 letni staż, nawet jak wyjdzie dzidziuś to tragedii nie będzie:)

Gość znany ekonomista
jak tak sie bedzies wstrzymywal, to kto kurna bedzie na nasze emerytury pracowal, co ??!!

Gość moj narzcezony ma tak samo
boi sie ze gumka pęknie, najpierw doprowadza mnie do orgazmu potem zawsze wyjmuje w ostatniej chwili i widze jak sie z tym meczy i stresuje :( Ostatnio pare razy zgodził sie skończyc w srodku (był po paru piwach) ale mimo że wszystko było cacy on dalej sie boi. Z jednej strony ciesze sie że odpowiedzialnie do tego podchodzi, z drugiej- co to za seks dla niego? wiecej stresu niz przyjemnosci :o Niestety hormonów nie moge brać :(

kochając sie w gumce bardzo chciałbym skonczyć w niej ale boje sie ze peknie a ja nie dorosłem jeszcze by być ojcem mam dopiero 22 lata a dziewczyna 18 i uczy sie jeszcze wiec nie chce zeby musiała rzucic szkołę :( a np. jak by brała tabletki i bym konczył w niej w gumce to bedzie okej???

Gość tfyi
mozesz spokojnie konczyc w niej w gumce nie widze potrzeby zeby dodatkowo brała tabletki... nawet same tabletki by wystarczyły zebys mogl w niej konczyc.. my uzywamy gumek od 2 lat i jeszcze nie wpadlismy mimo tego ze moj troche porucha i dopiero gumke zakłada:P

Gość asdfghjkl;
prwzerwatywa to takie zajebiste zabezpieczenie ze wlasnie dzisiaj mi przyszło do głowy zeby sie spuścić w środku ale w ostatniej chwili wyciągnąłem i co? rozerwana h.. z takim zabezpieczeniem zdzrzyło mi sie to niejednokrotnie

Do tego powyzej mnie. Jezeli bardzo czesto Ci sie zdarza, ze Ci prezerwatywa peka, to najprawdopodobniej zle ja zakladasz. Przeczytaj instrukcje i wg niej zakladaj, a cos takiego Ci sie juz nie zdazy:)

Gość brunett____
To szczelaj jej na twarz :classic_cool:

Gość trzeba mieć pigułkę na zapas
a się bać, to jest żałosne jak to czytam, sami zdygani, walcie się w dupe moze

Gość najlepiej niech ona
Bierze tabletki,włoży spiralę,użyje globulek dopochwowych,a najlepiej do tego usunie oba jajowody,ty załóż gumę i skończ w jej buzi,wtedy napewno nie zajdzie w ciążę !:)))) hej dobre:)

Gość mariner
Mozna zrobic cos co sie nazywa stosunkiem przerywanym a wielce zalecanym prze kosciol:) Jak juz zaczynasz szczytowac to po prostu wyjmujesz fiuta z pochwy i pocierasz go o jej brzych i masz wytrysk na jej brzuch lub pachwine.POTEM DOBRZE JA WYTZRYJ ABY JAKIS PLEMNICZEK WEDROWNICZEK NIE WPELZL JEJ DO CIPKI. A by potrenowac cos takiego codziennie ternuj zaciskanie pecherza 10-20 razy ale regularnie .Takie cwiczenie pozwala na pelna kontrole nad wytryskiem bo przejmujesz decyzje kiedy masz wytrysnac i miec ta ekstaze :)

Gość mariner
dodam ze takie zaciskanie pecherza polega na napinaniu miesni odbytu i zwieracza pecherza na maxa i wyluzowanie po sekundzie.Robi sie sesje ok 20 zacisniec .Takie regularne cwiczenia pozwalaja uniknac przewczesnego wytrysku i wydluzaja twoje mozliwosci wspolzycia co daje wieksza przyjemnosc .Mozesz tez kontrolowac moment wytrysku. POLECAM

Gość bagi761
ja się zabezpieczam i uwielbiam jak mój mąż tryska we mnie;) aż krzyczy i drży cały :)

Gość nie kochaj sie jak nie umiesz
poniesc ew konsekwencji, a gumka plus swiadomosc cyklu to 150% pewnosci; nawet bez gumki jak znasz cykl to nie zajdzie w ciaze, ale radze zabrac sie za ksiazki:o

Gość ja tez uwielbiam
wytrysk w srodku;)

Gość bagi761
poziom inteligencji i kultury osobistej którą przedstawiasz robi wrażenie...ale na małpach bo maja jej więcej :) jeżeli dymasz jak to ty nazywasz laski twojego pokroju to gratuluję sukcesu, półgłówek twojego poziomu jej jak najbardziej wystarczy, a po za tym chyba pomyliłeś forum chłopczyku(podejrzewam że masz mniej niż 15 lat a przy najmniej twój że tak nazwę ''mózg'' na to wskazuje) idź obejrzyj sobie Bolka i Lolka bęcwale i nie zasmradzaj forum, pieluchy kupisz w każdym sklepie, życzę powodzenia :)

Gość bzykaliscie sie wczoraj
tak jak zaplanowałas?:P

Gość bagi761
no jasne :) nie przepuściłam mu :)

Gość Sromo_tnik
ja lubie bzykac na czerwono moze coś zrobimy?

Gość bagi761
to że masz okres nie znaczy że masz rezygnować z seksu ;) my mamy fajny sposób, ja robię mojemu mężowi dobrze ustami a sama się pieszczę po moim ''guziczku'' :) albo on kocha mnie w tyłeczek;) nie usnę jak mnie nie bzyknie hihi