Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

teściowa-mój wróg

Polecane posty

Gość ala mała

nienawidzę tej baby jest wredna, wszystkiego mi zazdrości i źle życzy zatruwa mi życie od 11 lat to pasożyt żerujący na mnie i moim mężu a jej synu, nie lubi naszego dziecka rzygać mi się chce na myśl, że znów będzie na kolacji wigilijnej stara wredna ropucha natomiast drugiemu synusiowi i jego żonie oraz dzieciom włazi do dupy a oni i tak ją ignorują i widza jak ją potrzebują nienawidzę tej baby!!!!

Gość lologia
moja jest taka sama

Gość ala mała
myślę, że to ona prędzej by mi dosypała szkoda proszku na taką zołzę

Gość ala mała
jak zauważy u mnie nową fryzurę, kolor, bluzkę cokolwiek to krew ją zalewa z zazdrości i mówi głupie komentarze żeby mi dogryźć i zrobić przykrość

Gość ala mała
jak jej odpłacić ????

Gość tenitamten
Robić zarozumiałą i zadowoloną minę i "puszyć się". To ją na pewno zirytuje.

Gość a to dobre.........
jak krew ją zalewa, że jesteś elegancka to bardzo dobrze

Gość pączek w maśleee
moja mama jest taka sama

Gość ala mała
moja mama jest spoko cieszy się z tego co mamy z mężem a teściową zżera zazdrość ale po kasę na życie stara ropucha to do nas przychodzi a drugiemu synusiowi daje, żeby biedaczysko na wczasy w Tunezji miało wredna baba!!!!!

Gość pączek w maśleee
Moja teściowa jest dość w porządku, chociaż też ma swoje za skóra, córeczce postawiła domek, a męża mojego (syna swojego) ma dupie. Za to przed moja matką musze wszystko ukrywac jak sobie coś kupie bo zaraz dogadywania, ż emi nic nie potrzebne, parszywa stara ropucha, tak jak napisałas nawet o kolor na włosach się przypierdoli, że po co ja farbuje ( np mam wielkie odrosty, ona afere jeszcze zrobi ze sobie wlosy niszcze conajmniej jak za jej kasy by to bylo) nigdy w niczym mi nie pomogla a o wszytskim by chciała wiedziec parszywa ropucha, we wszystko sie wscibia. Za 2 mc rodze i bed emusiala izolowac swoje dziecko od niej

Gość pączek w maśleee
w takim razie po co zapraszasz teściową na wigilie? mąż nie widzi jaka jets jego matka? może kilka dni przed swiętami udaj że źle sie czujesz i zapytaj czy możesz z rodziną przyjść do niej... że twoje dziecko tak by sie cieszylo bo nie moze sie doczekac az babcie zobaczy

Gość ala mała
moja teściowa zazdrości bo sama o siebie nie dba i niczego w życiu się nie dorobiła nawet do fryzjera nie chodzi bo 20 zł szkoda a ubrania dostaje od sąsiadek taka stara dziadówa więc jak kupię bluzkę czy cokolwiek to krew ją zalewa

Gość ala mała
mąż nie widzi problemu no cóż całe życie ją taką oglądał i zna to się przyzwyczaił

Gość pączek w maśleee
Skoro maż nie widzi problemu to zrób jak Ci mówie, nie rób u siebie świąt tylko się wproście do jego mamusi, a moze gdzieś wyjdźcie tak żeby nie było was w domu? Wiem z epewnie robiś świeta dla dziecka, ale możesz w inny sposób sprawić by były wyjątkowe. Jak masz chwile czasu to czytać dziecku świąteczne opowiadania, czy coś wspólnie upichcić albo nawet porobić jakieś kolorowe ozdoby. No jak widzę taką alternatywę że albo gdzieś wyjedziesz albo do niej się wprosisz specjalnie, a przed męzem udawaj głupią i że źle się czujesz

Gość ala mała
masz rację, ale święta to pikuś, bo szybko się skończą ta baba mnie dobija od 11 lat !!!

Gość pączek w maśleee
wiem, ale skoro 11 lat to juz na pewno musiałaś się troche uodpronic bo skóra w końcu grubieje, moja matka dobija mnie od urodzenia i jakos musze zaciskac zęby bo nie raz jeszcze czegoś moge od niej potrzebować. Osraj ją, specjalnie staraj sie wyglądać bardzo elegancko i zadbanie, gdybyś zdecydowała się pójść do niej na święta to nie zapomnij o takim detalu jak pomalowane paznokcie aby zwróciły jej uwage, możesz także zrobić sobie prezent i skorzystac z usługi fryzjera, specjalnie kupc jakąs sukienkę czy nową bluzkę, jest teraz mnóstwo wyprzedaży ( byłam wczoraj np w H&M i widziałam, jelsi lubi sie tam ubierać) rób jej specjalnie na złość niech kipi stara jędza

Gość TEŚCIOWA ZAWSZE WIE LEPIEJ
:classic_cool: i powinnaś Jej słuchać, bo ma zawsze rację!

Gość ala mała
właśnie wczoraj byłam u fryzjera mam nową fryzurkę i nowy kolor włosów STARĄ SZLAG TRAFI :D jak można być tak złym i fałszywym a jak potrzebuje pomocy to zawsze przychodzi do nas jakby nie mój mąż to już dawno pokazałabym jej gdzie jest jej miejsce

Gość Grafomanka_stara
nie cmokaj się z nią przy Wigilii - jak ja się nie cmoknęłam , bo uważałam że taka obłuda jest nie na miejscu - to za pół roku umarła. Dopiero wtedy zaczęłam żyć normalnie '

Gość ala mała
a ostatnio pochwaliłam się jej nową sukienką ze złości była purpurowa

Gość ala mała
:D GRAFOMANKA nie rób mi złudnej nadziei każdy wie że czarownice są nieśmiertelne