Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayeshaa

Sukienka - pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Ayeshaa

Jak myślicie, czy taka sukienka będzie odpowiednia na Sylwestra? Mam na myśli tę czarną. Nie za skromna? Dobrałabym do niej jakieś większe eleganckie błyszczące kolczyki i fryzurę w stylu glamour, do tego duży pierścionek. http://www.voila.pl/352/4avhc/?1 Co sądzicie?

Gość gsdsgsd
ladna:)

Gość leonalewis
bardzo fajna ile kosztowala tak z ciekawosci?

Gość uouou
bardzo fajna prosta a elegnacka, duzo jeszcze zalezy jak material sie prezentuje

Gość uouou
gdzie ja mozna kupic?

A kobieta ciągle oczu szyka, co by na nią spojrzeć chciały. Zima to. Lepiej na sylwestra nago iść.

Gość czarnula_88
ja byłam na weselu w takiej sukience, tyle że moja jest czerwona i wcale nie jest za skromna, wystarczy dobrać do niej jakieś super dodatki i prezentuje sie zupełnie inaczej :) i tu masz racje jakieś mega kolczyki, może jakaś błyszcząca kopertówka i platformy:) będzie idealnie..

wg mnie za skromna. na codzien mozesz w takiej chodzic do pracy czy wszedzie. imprezy są fajną okazją kiedy można zaszalec - warto więc wybrać coś bardziej awangardowego, na co nie decydujemy się zbyt czesto. ale co kto lubi :) małe czarne mają to do siebie że można z nich wyczarować niemal wszystko.