Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolinca0991

Zapuszczamy włosy! Jak im pomóc...

Polecane posty

Gość Carolinca0991

Witam :) Czy są tu Panie , które aktualnie zapuszczają włosy ? Co robicie , aby wzmocnić włosy. Mi zapuszczanie włosów nie wychodzi zbyt dobrze ;/ od jakiegoś czasu włosy jakby stoją w miejscu. Jakich szampony stosujecie, może jakieś odżywki domowej roboty . Poradźcie !

Też chcę zapuścić włosy ale mam ten sam problem. Stosuję odżywki glisskur i raz w tygodniu nakładam papkę z liści aloesu i jajka. Tak doradziła mi fryzjerka ale skutki marne. Na tę chwile staram się podcinać włosy na karku natomiast u góry nie ruszam. Mam nadzieję że do maja będą chociaż za ucho.

Gość Carolinca0991
ja narazie uzywam szampony z czarnej rzepy i szampony radical, pije pokrzywe, zobaczymy coz tego bedzie . minely dopiero 2 tyg i stwierdzam , ze wlosy sa bardziej blyszczace i tak jakby wiecej ich bylo , co do dlugosci to jeszcze wczesnie .

Gość KolorowankaaaA
przestań jeść mięso i jedz duzo warzyw i owoców a zobaczysz jak włsoy i paznokcie zaczną szybkor rosnąć, ja od roku nie jesm mięsa i pierwsze co spostrzegłam to wlasnie to że paznokcie i właosy rosna duzo szybciej, dodam ejszcze ze paznokcie nie lamia mi sie jak kiedys, nie rozdwajaja, sa zdrowe i mocne.

Gość ffilligranka
To ciekawe, bo moje paznokcie i włosy dziko się wzmocniły jak znacznie zwiększyłam ilość białka w diecie (czyli zaczęłam jeść sporo mięsa, ryb, jaj), wcześniej żadne tabletki ani nic nie działało.

Gość KolorowankaaaA
hmm..a to feler, a u mnie wręcz odwrotnie, nadmiar białka szkodzi.

Gość a jak ma niby działac
ta papka z aloesu i jajka??? Ja polecam wszelkie wcierki (pobudza się w ten sposób cebulki)i witaminę B complex-to na mnie działa,włosy rosną mi błyskawicznie