Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julianna 87

ciaza bez objawow czy okres ;p

Polecane posty

Gość Julianna 87

czesc dziewczyny pisze bo mi sie smiac chce ;p i jakos mi sie nie chce wierzyc ze udaloby sie, nawet nie bardzo przywiazywalam uwage do dni plodnych i wogole nie myslalm o staraniach w tym miesiacu wczesniej liczylam mierzylam itp i nic czasem okres sie spoznil ale dzis zagladnelam do kalendarza i ti juz 3 tygodnie ale nic mi nie jest kompletnie ani piersi mnie nie bola ani nie jest mi nie dobrze z ciekawosci zmierzylam temp. i jest 37 a jak zawsze mierzylam temp w cyklu to jest zawsze tak samo tzn przed ow. 36.3-36.4 po 36.6 -37.2 kurde czy to mozliwe ze nic by mi nie bylo? jakby to ciaz byla ;p tylko sporo sluzu mam takiego gestego i bialego. chyba jutro rano zrobie test ;p co myslicie?

Gość a ja.....
co myślimy? Na dwoje babka wróżyła. Temp. wskazuje na fazę lutealną, zależy który dzień jest podwyższona, skoro tego nie wiesz, to pozostaje czekać. W trzech ciążach śluzu nie miałam na początku, więc nie wiem

Gość Julianna 87
kurcze ale 3 tyg opoznienia to juz chyba duzo ? zreszta nie wiem

Gość a ja.....
jak 3tyg opóźnienia to rób od razu test

Gość mamama27
3 tyg niewiesz że ci się @ spóźnia - dobra jesteś... starasz się a nie zwróciłaś uwagi że go niemasz - dla mnie glupota - jak jesteś w ciązy to już w 7tc i dziecko ma już serduszko bijące itd - dbalaś chociarz o siebie do tego pory?

Gość Julianna 87
Sluchajcie zrobilam dzis test tyle ze po poludniu i wyszla jedna wyrazna kreska a ta druga bardzo bardzo blada , pojawila sie w sumie odrazu i jest do tej pory. nie mialam chyba zwidow bo maz tez zobaczyl odrazu. chyba jak by wyszla po 5 minutach to byloby niewazne ale skoro odrazu sie pokazala ? ale jest bardzo niewyrazna. co o tym myslicie?

Gość Julianna 87
a temperatura rano 37.0 a pozniej troche 37.4

Gość Julianna 87
prosze poradzcie cos :(

Gość GRATULACJE!!!
jesteś w ciąży:-)

Gość Julianna 87
kurdee myslalam ze to bedzie po prostu takie wow ze bede po porstu wiedziec ze to to a teraz nic nie czuje nie wiem tez mi sie wydaje ze to ciaza bo skoro odrazu sie ta kreska pojawila to cos musi byc na rzeczy ale ogarnela mnie taka straszna niepewnosc chcialam tego od daaswna a tu jestem zaskoczona jak nigdy...

Gość rumianek dzbanek
Jeśli dobrze rozumiem, to pojawiła ci się kreska ciążowa, tak? A ty piszesz, że "coś musi być na rzeczy" :D No ciekawe CO :D A co do radości lub jej braku, to sprawa indywidualna i nie ma wyznacznika, że jak zobaczysz dwie kreski na teście, to musisz skakać z radości, bo są.