Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhm01

Dlaczego faceci mają tyle zajęć po za domem

Polecane posty

Gość hmhmhm01

Po za domem mas spraw do załatwienia, a to odebrac samochod a to gdzies cos zawiesc a w domu zeby coś zrobić to już nie ma komu. Siądzie taki przed komputerem lub przed tv i nic nie robi.

Gość Precz z pasożytami!!!!!!!!!!!
trafił ci się pan i władca, nierób i pasożyt

Gość xjc nksj s
jednymi pasoztami na tej ziemi są 80% kobiet , wiecznych nazekan faceci maja dosc , stad kazdy ma kochankę , u ktorej ma siwety spokój i zajawkowy sex

Gość xjc nksj s
o pieknie kochanki nie wspomne , bo zaniedbane zony , z tlustymi wlosami , i nieswierzym oddechem mamy dosc

Gość hmhmhm01
Jak kobieta ma byc zadbana jak facet wiecznie stos obowiazkow po za domem a w domu kobieta musi robic wszystko sama to kiedy ma zadbac o sibie. Jak wszytsko na jej glowie

Gość hmhmhm01
my mamy zapierdalac a wy to juz nie, nie dziwie sie z etyle kobiet wybiera samotnosc. Nie raz slyszałam od kobiet ktorym zmarł maz lub sie roziwodły gdy zadawłam pytaie czy nie szuka nowego od wszytskich padał ten sam tekst kuzwa a po co mi taki zebym chodzila koło niego na co mi taki obowiazek jakim jest facet. I dodam ze byly to bardzo zadbane kobiet7y naprawde bardzo tak jakby po stracie meza odzyly zaczelu dbac o sibiei kazda naprawde kazda mowila a po co mi facet. Kiedy chce to sobie ugotuje, kiedy chce to sobie gdzie wyjde zero obowiazkow itp.