Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delight.one

Nudności, ciąża ?!

Polecane posty

Cześć wszystkim. Jestem aktualnie w klasie maturalnej i mam pewien probelm. Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu kochałam się ze swoim chłopakiem. Było to podczas przerwy pomiedzy tabletkami novynette (z tego co czytałam kiedyś, tabletki w tym okresie nadal działają ). Zakonczył w środku, zdarzyło sie to dwa razy dzien po dniu. Od 3 dni mam okropną zgage, i nudności cały dzień. Dziś w nocy miałam takie nudności że przełykałam śline co sekunde żeby nie zwymiotować. Nie wiem ale wydaje mi się że po tak krótkim okresie czasu jakim są 2 tygodnie, nie mogą być to objawy ciąży ? Co wy o Tym myślicie ? z góry dziękuje za pomoc

Gość hdhdhdhjsjsjsjkakaka
Skoro minely juz dwa tygodnie, to zrob test. Mi wymioty zaczely sie ok. 10 t.c. Zgaga przyszla duzo pozniej i trwala do konca ciazy.

teraz tak sobie przypomniałam ze jakiś tydzien temu smakując ugotowany wcześniej makaron smakował mi tak jak by metalem, a reszta domowników uważała że jest normalny, czy to moze miec jakies powiazanie ?

Miałaś krwawienie w czasie tej przerwy? Jeśli tak to nie jest to ciąża

Miałaś krwawienie w czasie tej przerwy? Jeśli tak to nie jest to ciąża

Mam taka nadzieje ze to tylko dziwny zbieg okoliczności. Bo moze to początki jakiejś grypy żołądkowej czy coś, zgaga, zbieranie sie na wybioty. To chyba nie mozliwe zeby juz po 2 tygodniach mogły być takie objawy ciąży...