Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top raszpl

Nie chce mi się myć okien.

Polecane posty

Gość top raszpl

zbieram sie tak już od 12 :D

Gość kosmetyczka lalala
ja mam mocne postanowienie nic dzisiaj nie zrobic :D podoba mi sie Twoj nick, chyba Ci go zaraz ukradne :classic_cool:

Gość angelica 26lat/kraków
top raszpele mi też nie chce się myć okien czasem zazdroszcze ludziom mieszkającym w mieszkaniach - 4 okna na krzyż i finito ja mam dom dość spory -firaby wyprany, dywany też tylko okna....

Gość ;mloop;lnmonm
jak myjecie okna zeby nie bylo smog?

Gość 54t5rt45t45t
JA MAM 3 OKNA I NIE MYJĘ PIERDOLĘ SERIO A KTO TO WYMYŚLIŁ ŻE NAŚWIĘTA OKNA TRZEBA MYĆ? A CO TO MI DA?NIC JEDEN DESZCZE I PO PRACY ...A SĄSIEDZI I TAK NIE ZAUWAŻĄ ZA BARDZO SĄ SKUPIENI NA WŁASNYM OKNACH ;)

przestałabyś się przejmować gdybyś zobaczyła w jakim otoczeniu ja przebywam :O ale też nie mam siły 😭

mam do zrobienia: wywalić śmieci, umyć podłogę, kibel, łazienkę i kuchnię. i ubrania pochować do komody, wyprasować je wcześniej, a żelazko mi się trochę zepsuło. i pranie zrobić.

myje starymi majtkami mojego faceta i płynem do naczyń, potem spryskiwacz i stare prześcieradło :classic_cool: słońca nie ma to i smug nie ma

a tam a ja własnie skończyłam myć 9-te okno pierwsza tura firanek uprana i powieszona, druga jeszcze w pralce:) jeszcze trzeba obiad zrobić, a potem odkurzę cały dom i umyję podłogi zaraz jeszcze oblecę lustra, a mam ich wieleee:D

Gość tez mialam pomyc zbieralam sie
i zbieralam, przekonywalam a 10 minut temu skonczyl padac drobny gradzik i pierrdole mycie okien zupelnie.

ja kupuję najtańszy płyn do mycia szyb w Realu i zwykła bawełnianą szmatą myję... jeśli w ogóle myję :classic_cool:

opoiwiem Wam historie pewnej skarpety. myłam raz parapet starą dziurawą skarpetą i jak na złość zleciała mi na sznurki na pranie do sąsiada z dołu :o jaka siara, potem wracam skądś do domu a ta skarpeta wisi na drabince obok moich drzwi. se pomyślał, że suszyłam takie dziurawe skarpety :o :classic_cool:

no jestem bałaganiara i syf mi nie straszny. z jednego pokoju praktycznie nie korzystam i zrobiłam z niego garderobe. ciuchy leżą wszędzie, aż wstyd, trzeba sie i za to zabrać :o