Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwor z lochnes

czy wrazliwy ale brzydki chlopak nie zasluguje na uczucie?

Polecane posty

Gość potwor z lochnes

Hej.chce tu opisać historię brzydkiego chłopaka którego jedynym marzeniem jest znaleźć kogoś kto pokocha jego wnętrze..jestem już 22letnim chłopakiem..bardzo wysoki i szczupły..wrażliwy.. miły.. Ciepły..opiekuńczy..odpowiedzialny i dojrzały wbrew memu wiekowi....jestem tolerancyjnym religijnym kulturalnym spokojnych chłopakiem o nieśmiałej spokojnej naturze..moim przekleństwem od dzieciństwa jest brzydka twarz..kiedyś nie zwracałem na to tak uwagi..teraz jest mi coraz ciężej..widzę szczęśliwe zakochane pary..i tak bardzo chciałbym zaznać choć odrobinę tego szczęścia którzy mają inni..nie oceniam nikogo po wyglądzie..a mimo to ciągle widzę tylko odwracanie wzroku przez dziewczyny na mój widok słyszę bardzo bolesne komentarze..popadam już w obsesję..boję się czasem wyjść na ulice..boję się tych spojrzeń..marzę o dziewczynie która pokocha moje wnętrze..mnie takim jaki jestem..czy jest dziewczyna która marzy o tym samym?przecież nie uroda się liczy:.przynajmniej wg mnie..może ktoś również czuje się samotny nierozumiany niepotrzebny..ja chce tylko kochać..moc przytulić się do dziewczyny..być przy niej na dobre i źle..poczuć że mam dla kogo żyć że ktoś mnie kocha..wiem że tu już pisałem i pewnie ktoś znów napisze o boże znowu ty..ale ktoś kto czuje ta pustkę i ból jak ja ten rozumie jak to jest..może ktoś zna historię swoich znajomych którzy mimo braku urody odnaleźli miłość?proszę o dojrzałe przemyślane wpisy..już naprawdę nie zniose tego dłużej..

Gość twarda_baba
Beatka, stópki jezusika juz ucalowane ? Jeebana hipokrytka

Gość ja bym sie z Tobą umowiła
ale jestem za stara. Cóz przeszkadza chociażby porozmawiac z kimś kto jest samotny?

Gość dffsw
nudzisz facet kolejny raz :o🖐️

beatka ty też jestes brzydka i glupia do tego, wiec myslisz, ze nadrobisz to u kosmetyczki, noł łej. ale nie martw sie krowom to nie przeszkadza :)

Gość hfhjb
A dlaczego twierdzisz, że jesteś brzydki? Masz trądzik? Może pomoże nowa fryzura, inne ciuchy. To działa. Sama wiem po sobie. Ja jestem dosyć ładna, zgrabna i wysoka, ale jak ubiorę byle jakie ciuchy, nie umyję i nie ułożę włosów, to też gorzej wyglądam. Może tak jest z tobą? No chyba, że masz fatalne rysy twarzy, ogromne uszy i nos, to tutaj pomoże tylko operacja plastyczna, ale przecież chyba nikt nie jest taki brzydki! Pewnie sobie coś wmówiłeś. Wklej zdjęcie, to ocenimy.

Gość autorze,podaj maila,
napiszę do Ciebie.

Gość Jeremy Kurkumski
poważnie jeśli jesteś brzydki to Twoje życie uczuciowe będzie tragedią, nie pisze na złość tylko z własnego doświadzczenia.

Gość potwor z lochnes
Przepraszam za tak długa ciszę:.ktoś pisał że jestem zbyt młody by popisać..myślę że wiek nie jest tak ważny ważne jakie mamy wnętrza..niestety mam brzydka twarz..bardzo..nie mam żadnych pryszczy czy coś..poprostu taka twarz..marzę by zarobić kasę na operacje plastyczna..wiem że wielu powie twarz to wszystko..ja naprawdę marzę o dziewczynie która może sama nie podoba się innym i szuka tylko uczucia szczerego i wiernego..jak ja..proszę o wasze przemyślenia doświadczenia może napisze tu ktoś kto sam nie wygląda jak model a jest kochany i szczęśliwy?

Gość potwor z lochnes
Stuk puk

Gość potwor z lochnes
dajcie mi dupy kurwy bo mi sie ruchać chce

Gość makarrinnnawi90
Potworku:) nie mam teraz czasu ,zeby pisac,napisze tylko ,ze wiele takich par sie widuje na ulicach-gdzie jedno jest niespecjalnej urody.A wnetrze masz naprawde piekne ,polub siebie mimo wszystko ,swoja twarz rowniez a zobaczysz ,ze znajdziesz swoja polowke:)powodzenia

Gość Mówię ci to ja M:)
Oj Sebastian przestań, nie jesteś taki zły. Mówię Ci zadbaj o siebie, ubierz się inaczej ogól, zmień fryz a będzie ok. Myślę, że przyczyną jest twoje niskie poczucie własnej wartości po prostu.

Gość fdfjhdkfkdfjdfijiuhjad
przeciez istnieją w koncu brzydkie, ale wrażliwe kobiety

Gość potwor z lochnes
No oczywiście musieli się pojawić fałszywe wredne podszywy..nigdy nie umieszczam swoich zdjęć więc darujcię sobie

ale na imię ci Sebastian i masz 190 chyba

Gość potwor z lochnes
M kim jesteś? Proszę powiedz

Gość jaaaaaaaa,,,,,,
Wrazliwy, delikatny, nieśmiały to moze byc 13 emo chłopaczek a nie mezczyzna. Kobieta potrzebuje FACETA - pewnego siebie, stabilnego emocjonalnie a nie zakompleksiona pisdeczke ktora bedzie plakac w poduszke gdy sie poklocą. To nie wyglad ale całkowity brak jaj jest twoim dramatem

mówię ci problem tkwi w tobie, jesteś za mało pewny siebie. Weż się za to plus zacznij coś robić w życiu.Zastosuj jeszcze te rady, które wcześniej ci zaproponowałam a na bank sie jakaś chętna znajdzie. Ja znam co najmniej 3 takie przypadki, ze naprawdę mało atrakcyjni ludzie są w związkach. Może masz za wysokie wymagania??

Gość Pedro Rizzo
jaaaaaaaa,,,,,, popieram, mądry tekst... swoją drogą, może by wyprosić u moderacji wstawianie "byłobanów" bo ten temat pojawia się już chyba setny raz, a i autor nie sili się nawet żeby coś nowego napisać tylko robi kopiuj/wklej

Gość potwor z lochnes
M my się znamy?

boisz się ? :D nie, wysłałeś mi kiedyś swoje foto

Gość potwor z lochnes
M dasz mi dupy ?

Gość potwor z lochnes
Tak myślałem..ale jak masz na imię to sobie przypomnę i dlaczego straciliśmy kontakt?? Oceniłas mnie jako przeciętny chłopak prawda?proszę odezwij się na mój mail ok?

Gość Zoziionno
Do tego religijny, żal, pewnie jakiś pedoofil, który czyha na dzieci w kościele :P.

Gość potwor z lochnes
Religijny to znaczy z wartościami przykro mi że niektórzy nie potrafią interpretować najprostszych słów..

Gość gfdseftre
Potworze z Lochnes, ale oprócz tego że czekasz na miłość to jeszcze czymś się w życiu zajmujesz ? Opisałeś tylko cechy swojego charakteru, a nic o zainteresowaniach, pasjach, zawodzie. Tylko szukanie miłości Cię w życiu interesuje ? Jeśli nie ma się urody to trzeba nadrabiać czym innym np. znajomością literatury iberoamerykańskiej czy kina niezależnego, wathever, ważne żeby to było coś co pozwoli od razu Cię zapamiętać i przez co zaczniesz się obracać w innym kręgu ludzi niż do tej pory.