Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blanka91

Samotne mieszkanie, czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość Skorpionista
Oj tam, nie atakuj mnie, ja to bardziej piszę w trybie ... przypuszczającym, chcąc Tobie co nieco uświadomić, ale dziś jesteś na krytykę ... zamknięta ;)

Rhovannion witaj ! Skorpionista czemu jestes tak malo empatyczny albo wcale? Rhovannion pisze o tym, co jest jej najwieksza bolaczka i zawsze na topikach dotyczacych samotnosci a wiec pozostaje w temacie... moze jej sie nie chce dyskutowac o gotowaniu zupy :p

Ech, po prostu uważam, że Kochana nie wpływa na Ciebie dobrze to wszystko. Ze mną nie jest o wiele lepiej. Też mam problem z mężczyznami. Akceptuję siebie, lubię ludzi. Ale marzę o samotnym mieszkaniu...

Gość Skorpionista
Pewnie nie chce pisać o zupie, bo dziś ma każdego w ... ;) Rhovannion jak uważasz, czasami warto na siebie spojrzeć z innej perspektywy, nie jestem tutaj by Cię obrażać :) ... ale widać, że Ty jestes totalnie zamknięta na konstruktywną krytykę. No cóż, nie będę walił głową ... powodzenia, over & out.

Skorpionista nie zartuj !!!sobie konstruktywna krytyka ? a co ty wiesz o jej zyciu ? że uwazasz ze masz prawo do krytyki? mozesz jedynie podawac propozycje zmian, swoje sugestie...wtedy rozmowa bedzie mila :D

Gość mały odkrywca
Za pół roku będę mieć dokładnie 24 lata uważam że to najwyższy czas na usamodzielnienie się. Mam nadzieje że w końcu dorosnę bo jak na razie mam jeszcze mleko pod nosem/

Blanka91 - wiesz, mój problem nie wynika z samotności w mieszkaniu. To akurat dobrze na mnie wpływa, bo mogę się odprężyć, schować kompleksy do szafy. Nikt mnie nie widzi, nie ocenia, nie wyśmiewa - dom to moja sfera bezpieczeństwa i komfortu. Nie zamieniłabym samotnego mieszkania na wynajęte ze znajomymi. Jestem samotnikiem, bałaganiarzem, bywam uciążliwa - więc najwygodniej mi samej w 4 ścianach. Bardzo to sobie cenię, poza tym, po tylu latach można się dorobić nawyków w samotności :)

Gość Skorpionista
MArzyczka ;) - nie chodzi o życie, ale o monotematyczność forumową, co można było dobitnie zauważyć. Dlatego jeśli piszę o projekcie, monotematyczności to piszę o czymś realnym, co istniało (nie wiem jak teraz), zatem Rhovannion mogłaby na to spojrzeć z innej perspektywy, a nie posiadać krytyki głęboko, tak po prostu i zwyyczajnie, bo takie posiadanie owej krytyki na pewno jej nie pomoże ;) Rhovannion - wybacz, że to tak o Tobie ;)

Rhovannion na szczęście nie potrzebuje pomocy, więc śmiało może mieć krytykę tam, gdzie ją ma aktualnie.

Skorpionista kazdy jest w jakims stopniu monotematyczny forumowo ;) ja tez pisze tylko na pewnych tematach i zawsze to samo:p a dlatego ze w kolko nowe osoby zadaja stare pytania :p

Gość Skorpionista
Rhovannion - to nie chodzi o pomoc, gdyby ktoś starał mi uzmysłowić, że każdemu oferuję pomoc ... to bym się nad tym chociaż chwilkę zastanowił i jeśli by tak faktycznie było to bym przemyślał swoje zachowanie, bo czasami człowiek działa na oślep. Dzięki spostrzeżeniom innych osób można się doskonalić i ewoluować :) A dlaczego Rhovannion nie potrzebuje pomocy? - bo jej jest wyśmienicie, jest spełniona i posiada takie życie, o którym zawsze marzyła? Jeśli tak, to super :) MArzyczka - to jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś? ;)

Gość Skorpionista
MArzyczka - myślałem, że to te tematy, które sprawiają, iż piszesz to samo ;) Chociaż co roku zmienia się, na pewno, jedno - liczba lat ;)

Gość Skorpionista
A dlaczego tak propagujesz "samomieszkaństwo"? Nie, ja nie mam nic przeciwko, też pewnie wkrótce sam sobie zamieszkam, chociaż mój plan jest trochę inny = ja i ktoś, kogo będę znał będziemy mieszkać osobno, ale często się spotykać. A jak Ty widzisz swoją przyszłość? :)

dlaczego propaguje? jedynie pisze ze JA sie dobrze czuje...a inni...inni maja mozg, oczy itd zeby podjac decyzje jak ma wygladac ich zycie nikogo do niczego nie zachecam ani nie zniechecam

Gość Skorpionista
MArzyczka - racja leży po Twojej stronie! A gdybys tak mogła kogoś do czegoś zachęcić, to co by to było? :)

Gość Skorpionista
MArzyczka - a skąd takie pielęgnowanie spokoju? Nie zaznałaś go może w dzieciństwie? - wybacz, że Tobie nie daję spokoju ;)

Gość Skorpionista
Tak, czy to oznacza, że mnie przekreślasz? ;) A Ty jesteś panną? ;)

Gość Skorpionista
No tak, ale pewnie nigdy w życiu ze sobą nie zamieszkacie ;) - wybacz, że tak pesymistycznie to postrzegam ;) - albo optymistycznie (według Twojej wersji ;) ).

Gość Skorpionista
Ciebie i jakiegoś skorpiona, oczywiście nie chodzi mi o zwierzę! No chyba, że chciałabyś mieć jakieś zwierzę w domku :)