Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATASTROOFA

PODATEK KATASTRALNY....

Polecane posty

Gość KATASTROOFA

BĘDZIE CZY NIE? JESTEM REALISTKĄ I NIE GŁOSOWAŁAM NA OBECNE RZĄDY WIĘC OBSTAWIAM ŻE BĘDZIE I MOGĘ SIĘ Z KIMŚ ZAŁOŻYĆ O DUŻE PIENIĄDZE ŻE WPROWADZĄ... CO WY NA TO?

Gość KATASTROOFA
Nikt w kafeterian nie posiada majątku? OOOOOO SAME GOŁODUPCE???????????????? A CO Z TYMI CHWALIPĘTKAMI CO MAJĄ DUŻO I JESZCZE WIĘCEJ??????????????? -BĘDZIECIE MUSIELI ZA TO BULIĆ DO KOŃCA ŻYCIA LUB WSZYSTKO ODDAĆ JEŚLI WAS NIE BĘDZIE STAĆ -BRZMI ABSURDALNIE?-ALE TO WASZ POPAPRANY RZĄD NA KTÓRY GŁOSOWALIŚCIE WYMYŚLIŁ WIELE,WIELE LAT TEMU KIEDY WY ZAJMOWALIŚCIE SIĘ PORÓWNANIAMI DO CZEGO PODOBNA JEST KACZA MORDA... TENŻE RZĄD WPROWADZA WŁAŚNIE PODATEK OD GRUBOŚCI WASZYCH PORTFELI,TŁUMACZĄC ŻE DAŻYCIE ICJ TAK WIELKIM ZAUFANIEM ŻE MOGA WAM WPROWADZIĆ PODATKI OD ŚNIEGU I DESZCZU A TO I TAK NIE WSZYSTKO I WCIĄŻ KROPLA W MORZU ICH PAZERNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wylacz capslock
i zacznij jeszcze raz :O

Gość KATASTROOFA
OOOOO WŁAŚNIE O TYM KRZYCZĘ! O POTULNEJ GŁUPOCIE NA OGROMNĄSKALĘ ŻYWY PRZYKŁAD ,, wylacz capslock i zacznij jeszcze raz "

Gość Wiecie co jest najgorsze
w świadomości ludzi? Wydaje im się że polityka to wieczorne wiadomości i strategie rodzą się wraz z nową kadencją(i nie istotne kto rzządzi) Kiedy w wieczornych wiadomościach przeciętny Kowalski słyszy z ust polityka,,jeszce nie wiemy",,zobaczymy",,prawdopodobnie" to łyka to w całości A prawda wygląda diametralnie inaczej Jest plan-czasami trzeba zrezygnowac z demokracji żeby jakąś koncepcję przepchnąć-ale plan trzeba realizować-to nie jest plan służący ani tobie,ani mi jest to czysty biznes a w biznesie liczą się zyski.... To że ludzie poparli PO kolejny raz to nie koniecznie musiałbyć wybór większości ale sporej części napewno był,ale przedewszystkim był to wsad do własnej bramki co oczywiście jest typowe dla polaków.

Gość CipeczkiWkrateczki
Gdzie mam sie podpisać? -Bo jestem przeciwny?

Gość KafetryjnyOsiołek
etam ja niczego nie posiadam. Wynajmuje kawalerkę,mam w nosie ten podatek.

18:47 KafetryjnyOsiołek Myślisz, że właściciel nie podzieli się z tobą nowym podatkiem, podnosząc opłaty za najem? ale optymista! :D:D

Gość A]i]c]
KafetryjnyOsiołek To ci za wynajem policzą drożej właściciele kawalerki,bo oni będą musieli potatek płacić regularnie-doliczą ci to do czynszu.

Gość ptasiek nastroszony
jesteśmy w Europie juz 7 lat więc czas najwyzszy by bylo po europejsku a nie jakoś tak po azjatycku bez podatku katastralnego.

Obawiam się, że katastralnego nie zdążą wprowadzić. Wcześniej padnie euro i będzie taka zadyma, że żaden Donek nawet nie pomyśli o nowych podatkach 🖐️