Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y7485r4

Angielski !!! sprawdzi mi ktos ze ten list dobrze napisalam??????

Polecane posty

Gość y7485r4

malwinkapl2 (Born-6) Wto Kwi 08, 2008 19:56 List do kolegi z USA Napisz list do kolegi/ koleżanki z USA który zamierza cię odwiedzić podczas wakacji. W liście: - zapewnij go że odbierzesz go z lotniska - napisz jakie 2 atrakcje zaplanowałeś na pierwszy tydzień pobytu - poradź jaki typ ubrań powinien zabrać i dlaczego - wyraź radość z planowanego spotkania i życz mu udanej podróży Proszę o pomoc, muszę go napisać na jutro a kompletnie nie wiem jak:((( BoSko: leci do -> Nie chce mi się Marika (Frequent Member-165) Frequent Member Wto Kwi 08, 2008 22:15 a moze po polsku najpierw a potem praca ze slownikiem ? nikt za ciebie nie wymysli.... najwyzej moze sprawdzic _________________ Our spirits dive in the world of silence... Farther into infinity... Beyond the nothingness... W razie wątpliwości : gg:4420090 alisza (Gość) Sro Lut 11, 2009 18:17 Napisz list do kolegi/ koleżanki z USA który zamierza cię odwiedzić podczas wakacji. W liście: - zapewnij go że odbierzesz go z lotniska - napisz jakie 2 atrakcje zaplanowałeś na pierwszy tydzień pobytu - poradź jaki typ ubrań powinien zabrać i dlaczego - wyraź radość z planowanego spotkania i życz mu udanej podróży Proszę o pomoc, muszę go napisać na jutro a kompletnie nie wiem jak:((( Dear Paul ! Thanks a lot for your letter. I got it two days ago. I was a great surprise. I'm sorry I haven't written for such a long time. I have been very busy at school. I will arrive for you on airport anh I hope that you will stay at me some days. We will go to the cinema or theatre and we will go sightseeing. You should take a warm jacket and warm boots, because the weather is changeable. Today is sunny, but it is often rainy and cloudy. I am very happy that we can meet again and I can not wiat longer. I hope you will have a good and safe travel. Bye for now. Say hello to your girlfriend for me. XYZ

Gość assddddsafsdvgadf
NIE WYSLYLAJ GO ;WIDZE ZE MU SIE NAZUCASZ:::