Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvfbfb

Odkad pofarbowalam wlosy na braz to

Polecane posty

Gość vvfbfb

zaczely mi strasznie wypadac, a wczesniej mialam blond, zaczal mi schodzic i prawie zaden wlos mi nie wypadl. Odkad pofarbowalam to masakra. Co mi pomoze, znacie jakies sposoby na wzmocnienie wlosow, przeciw wypadaniu? Prosze o rade. Biore witaminy bio garden ale nic nie pomaga mi:(

Gość fesfse
dokladnie, jak sa ciemne to wszedzie je widac a blond nie widac! ja mialam to samo i myslalam ze wypadaja

Gość vvfbfb
Nie kochane;( Ja wiem ile mi wlosow wypadalo,/ wypada;( Zawsze czyszcze szczotke po czesaniu, zawsze czyszcze wanne po myciu wlosow, podczas mycia glowy robie masaz i widze- ze mi same wychodza, garsciami ;( Poradzcie, jakis witaminy czy cos, cholera;(

Gość Marilenka
To nie może być że Ci po jednorazowej farbie włosy wylecą, najwyzej mogą się zniszczyć na długości, ale nie wylecieć, no chyba że jesteś na farbę uczulona albo jakieś chińskie świństwo na głowę położyłaś. Na twoim miejscu odłożyłabym wszelkie farbowania na bok, a jeśli już, to przed farbowaniem test nantolerancje farby zrób. Zażywaj witaminy, najlepiej ze skrzypem polnym, myj włosy żółtkiem, płucz pokrzywą jak są tłuste, smaruj sokiem z rzepy, zbadaj hormony i unikaj stresu, będzie dobrze.

Gość lolo,,
kup zelazo i cynk zazywaj ok 2-3 miesiace,dopiero wtedy zauwazysz efekty ale dobrej jakosci tablety,z apteki,a nie z drogerii

Gość vvfbfb
dzieki za rady farbe nakladala mi fryzjerka,dobra farba,ale boje sie,ze moje wlosy nie wytrzymaly kolejnego farbowania, bo przed farbowaniem doslownie 5 wlosow mi wypadalo, a po- garsciami . Dzieki za rady, moze jeszszce ktos cos doda?

Gość vvfbfb
jakie stosujecie preparaty na wzmocnienie wlosow?

Gość maryjetta.
Mi po rozjasniaczu nie wypadaly wlosy jak po czarnej farbie i co ciekawe moj naturalny kolor to jasny blond Moze cos w tym jest Mojej ciotce tez zaczely wylatywac....teraz jest po 40tce,dalej na czarno farbuje a wlosow kilka na krzyz Siostrze ktora jest brumetka,po czerwonej farbie strasznie wylatywaly

Gość vvfbfb
Fryzjerka mi farbowala, wiec nie wiem jaka farba:O

Gość a farbowalas Castingiem Loreal
tak pytam,bo mi akurat po tej farbie strasznie polecialy wlosy...a niby taka polecana

Gość vvfbfb
i jakies specyfiki stosowalas wowczas na wlosy? Moze to i ta sama farba byla, kto wie:O

akurat wtedy po przeczytaniu ze Casting to taka swietna farba uzylam jej ze 2razy,trzymalam tyle ile trzeba,za pierwszym razem troche wlosow wypadlo a za drugim(oczywiscie odstep miedzy farbami byl mniej wiecej miesieczny) wypadla mi chyba 1/3 wlosow... porazka.nigdy nic takiego mi sie nie przydarzylo. niezawsze farbuja profesjonalnymi farbami to napewno. dlatego tez skoro maja mi polozyc byle jaka farbe co moge kupic w sklepie za 15zl to wole sama sobie to nalozyc na wlosy niz zaplacic pare razy wiecej za to samo.

Gość vvfbfb
o matko, to fatalnie! I bralas wowczas jakies tabletki na wzmocnienie?

nic specjalnego co moglby spowodowac taki ogrom wypadania wlosow wtedy nie stosowalam,zadne diety,nic. ta farba mnie zniechecila strasznie.Choc piekny blask nadaje to napewno

nie,nic nie bralam,tak jakos srednio wierze w zwykle tabletki

Gość vvfbfb
Ale wrocily Ci wlosy? Farbujesz dalej wlosy, na ciemno? i jak teraz?

wiesz to bylo ponad rok temu,wlosy troche odrosly,ale wiesz jak to jest co jakis czas farbuje,a to jednak niszczy wlosy,choc raczej rzadko teraz to robie a jak u ciebie?

Gość vvfbfb
ja farbowalam miesiac temu, wiec jestem na etapie wypadania wlosow- przyjmuje witaminy,ale nie widze znacznej poprawy. Moze jak wroce do domu, bo jestem teraz na wyjezdzie, to przejde sie do apteki po cos innego, moze pomoze...:O

Gość kkkkaaaaafaaaaaaa
mi tez po loral casting wylysialy skronie, dosłownie i to pofarbowaniu na ciemno, i nie jest to efekt tego ze wlosy sa ciemniejsze i wrazenie takie daja bardziej przezedzonych skronie lyse odrastaja i teraz mam pelno takich malych wloskow ktore stercza no ale dobrze ze odrstaja ,ja wcieralam w glowe loxon 2%

Gość vvfbfb
loxon? Masc? Na recepte? Pomaga? To faktycznie ta farba to porazka!!!

Gość kkkkaaaaafaaaaaaa
spray w aptece 2% bez recepty 5% juz na recepte

Gość vvfbfb
i jak efekty?

Gość kkkkaaaaafaaaaaaa
pomaga ja juz po 2 tyg zauwazylam ze wlosy zaczynaja odrastac teraz tak troszke glupio to wyglada bo mam dlugie wlosy a stercza mi na calej glowie takie odrosniete 2 cm od glowy ale idzie ku lepszemu

Gość vvfbfb
i to najwazniejsze:) Dobrze, to nabyje ten preparat:)

Gość kkkkaaaaafaaaaaaa
systematycznosc we wcieraniu, i polecam multisal takie witaminki

Gość vvfbfb
dzieki bardzo!:)