Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

Gość Jaszczurka:-)
A ja szukam przystojnego, mądrego faceta..:-)

he he cześć nati..:-)

bardzo ostrozny facet - z nami byla nieco bardziej skomplikowana historia. Ogolnie nas do siebie bardzo ciagnie, jakos nie mozemy bez siebie dluzszy okres czasu wytrzymac :D Dzisiaj sie poklocilismy, mial byc koniec znajomosci, ale po godzinie juz bylo ok :D

a ja starałem się kiedyś o powrót do pewnej lady która pierw była mną zachwycona ale jej się znudziło bo miała niby jakieś tam przeżycia z innego związku ale tam, no w każdym razie życzę powodzenia ;-)

bardzo ostrożny facet Każdy z nas wie czego szuka...:-) :-) Ty ładnej a przede wszystkim mądrej kobiety, ja takiego samego faceta..:-) Nati Moja niedziela?porażka, grypa mnie dopadła i cały dzień spędziłam w łóżku. A jak Twoja nd?

O żebyś wiedział, dosłownie taka jestem..;-) Strzał w 10..:-)

Jaszczurko ale juz lepiej sie czujesz? Zaaplikowalas sobie juz jakies leki? Moja niedziela - ok, mialam sprzeczke z bylym, ale juz jest ok. Na pewno lepiej niz bylo kilka godzin temu :) bardzo ostrozny facet- roznie w zyciu bywa, nigdy nie mozna miec pewnosci, ze powrot do bylego/bylej zakonczy sie sukcesem, ze kolejnym razem sie uda i beda zyli dlugo i szczesliwie :D Zawsze jest ryzyko, ze znowu cos nie wypali i zwiazek sie rozleci

Nati Ja taka podziębiona chodzę od piątku. Dzisiaj zamiast lepiej, jest gorzej. Bez wizyty u lekarza się nie obędzie. Kaszel jak mnie złapie to się duszę. ..:-(

Jaszczurko koniecznie w takim razie jutro idz do lekarza dopoki jeszcze choroba nie zdazyla sie rozwinac. Potem bedzie pewnie ja trudniej wyleczyc. bardzo ostrozny facet - w jakim wieku jestes?

bardzo ostrożny facet Ile masz lat? tak z nieskrepowanej niczym ciekawości?

ha ha ha Nati o to samo spytałyśmy..:-) dobre...

BOF a ta skrzywiona mina, to czemu?

Jaszczurko wlasnie zauwazylam, ze o to samo spytalysmy w jednym czasie :D BBF - wszystko jeszcze przed Toba, pewnie gdzies na Ciebie czeka Twoja druga polowka. Spytam z ciekawosci, z jakiego wojewodztwa jestescie?

No niby mają większe powodzenie.... Ale wiele lasek wychodzi z założenia, że jak mają 30-tkę na karku lub więcej i nadal żyją sobie solo to coś z nimi nie tak..:-)

kujawsko-pomorskie

To fakt, czesto jest tak, ze kobiety maja zdanie o facetach bedacych po 30 tce kawalerami, ze z nimi jest cos pewnie tak ;/ A to roznie sie w zyciu uklada, niekiedy para rozstaja sie po wielu latach bycia razem i stad bycie kawalerem po 30 tce :)

BOF Ciekawa jestem w takim razie dlaczego żyjesz solo i wyczuwam brak entuzjazmu u Ciebie? Trudny charakter masz, mało atrakcyjny jesteś czy jak?

nati no mniej więcej właśnie tak się ułożyło a nawet więcej, ja też nie potrafię od tak spotykać sie co i rusz z nową osobą i potrzebuję czasu aby kogoś poznać na tyle by mi zależało, najchętniej zacząłbym od krótkiej przyjaźni