Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowująca:D:D

Pytanie do Panów

Polecane posty

Panowie, mam pytanie odnośnie włosów (na głowie, żeby nie było:D): jakiej długości włosy lubicie u kobiet? Wolicie długie, średnie, a może krótkie? Czy nie ma to dla Was większego znaczenia i zwracacie uwagę na co innego? Pytam, bo zapuszczam włosy, ale mam ochotę je ściąć na krótko:)

No akurat jestem na tym etapie:) ale chciałabym mieć jeszcze dłuższe...

Tak, jak inni piszą: zależy od kobiety. Dziewczyna mojego kolego zawsze nosiła bardzo długie, a któregoś dnia skróciła tak do ramion. Mi się nie podobało, ale inni byli zachwyceni:) Ja lubię długie i proste włosy u kobiet. Moja siostra kiedyś ścięła włosy na bardzo krótko, ale kiedy zobaczyła, jak wygląda, to uznała, że bez okrycia głowy nie wyjdzie z domu:)

Whiskacz Niedobry wiedziałam, że będą takie skojarzenia:D no ja jak pytam kolegów to zawsze twierdzą, że długie włosy lepsze, ale bez przesady, nie takie do pośladków:D wiadomo, że nie każdemu pasuje to samo, ale jednak chyba więcej uroku dodają długie włosy, przynajmniej moi znajomi tak twierdzą;) ale chcę poznać inne opinie, dlatego pytam tutaj:) ja mam ochotę ściąć, ale boję się, że będę wyglądać jak facet:D

Mam też koleżankę, która na krótko ścina. Nie całkiem krótko, ale tak na kilka centymetrów i dobrze z takimi włosami wygląda. Ale ona jest bardzo pewna siebie i przebojowa i jej taka fryzura pasuje. Chociaż widziałem jej zdjęcia z długimi włosami i bardziej mi się podobała :)

No czyli jednak długie;) ok:) wielbiciel 70B- dostosuję się:D

Lomu masz cudne psiaki;)

Gość Samotny28l
długie proste blond