Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z krakowa

Mój synek porzucił smoka ;p

Polecane posty

Gość Mama z krakowa

witam moj synek byl ze smoczkiem nie rozlaczny od urodzenia , kupowalam nawet lancuszek zeby nie zgubil bo bylby koszmar, w domu zawsze zapasowy na wszelki wypadek:p nie bylo mowy zeby zasnol bez niego az tu nagle miesiac temu przesatl go zauwazac jak mial przyczepiony do ubrania lub lezal w widocznym miejscu to wziol do raczki i rzucil na ziemie.. nawet do spania nie zabieral i juz jestesmy ponad miesiac bez smoka , synek ma 16 miesiecy , ciesze sie bo wiem jak nie raz dzieciom jest trudno rozstac sie ze smoczkiem , P.S w nocy synek odkad nie ma smoczka spi z otwarta buzia i 2 razy wstaje w nocy do picia bo mu gardlo wysusza :P nie umie spac teraz zzamknieta buzia:D

Gość mamama27
super i zazdroszcze - synek m 13 m-cy i mam nadzieje ze też sam go wyrzuci ale obawiam sie ze nie bedzie tak łatwo

Gość do autorki pisze
nie no kurwo teraz bedziesz napierdalac o smoku......o ja yebieeeee:O:O

Gość Mama z krakowa
wlasnie bede napierdalac o smoku:D uwielbiam to:D

autorko, z toba wszystko dobrze? bo sadzac po zakladanych topikach razem z ciaza, rozum ci miedzy nogami wylecial.Serio, poczytaj te swoje brednie i zastanow sie nieco. Jest sobota, moze niech cie chociaz mąz puknie .....