Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur - 1986

MOJA BYŁA ZOSTAŁA UPOKORZONA !!! To istna tragedia !!!

Polecane posty

Gość Artur - 1986

Rzuciła mnie gdy znalazła swoją pierwszą pracę 2 lata temu. Po dyplomie technika znalazła pracę w banku i stwierdziła że z magazynierem nie będzie się zadawać. Oczywiście nie powiedziała mi tego wprost tłumacząc że poprostu jej uczucie wygasa ale swoje wiem. Dostała staż w banku i ze zwykłej skromnej dziewczyny wyrosła wielka Pani która na wysokim obcasie dumnie truchtała z teczką pod ręką odrabiać staż. Po stażu wyleciała z pracy a prezes przyjął poprostu następną stażystkę. Taka tam jest praktyka. Ja dalej jestem magazynierem w tej samej hurtowni ale łączę też funkcje sprzedawcy. Los chciał że moja była przyszła dziś ku mojemu zdziwieniu do mojej pracy i sie wkrótce okazało że ma przez 6 godzin siedzieć przy wejściu i przeprowadzać degustację kilku produktów spożywczych. Z jednej strony miło mi było że dostała lekcje pokory bo z tej wielkiej Pani znowu została nikim ( co było widac po jej zachowaniu i bezradności ) ale z drugiej strony tak sobie pomyślałem : Co to się kurwa dzieje na tym świecie ?. Jest jakaś tragedia !!! Konczą młodzi ludzie studia i nie mogą się doprosić pracy w biedronce za 1500 zł. Moich kilku kumpli ( piątkowych uczniów ) zaczyna mi zazdrościć że pracuję ciągle już od 8 lat a oni w moim wieku włąsnie dopiero co skończyli studia i nie mogą nic znaleźć. Ja wiem w czym ich błąd tkwi. Udają zbyt mądrych i za dużo poprsotu chcą. Przecież jasne jest że bez znajomości zaczyna sie od zera. Ja prędzej znajdę pracę niż wykształciuch. Bo gdy ja idę na rozmowę to walę prosto z mostu i nie staram się wyjść na mądrego. Jestem na luzie i gadam z pracodawcą jakbym gadał ze starym kumplem. I to właśnie o to chodzi. Szkoda mi mojej byłej ale niech się uczy że z zadartym nosem i tak kiedyś będzie asfalt szorowała. A tak w ogóle to mam teraz dziewczynę która jest zwykłą nianią i bardzo ją kocham :) Lubi dzieci i wiem że jak jej zrobię jakiegoś brzdąca to go dobrze wychowa :D

Gość Artur - 1986
komentować kafeterianki !:D

Gość knoxknox
no ja bym też nie chciała magazyniera. badź co bądź ale facet powinien przynosic więcej kasy do domu niż ja, a za 1500 + moje 1500 nawet na 1 brzdąca jak mówić nie będzie was stać.

Gość Pan X 1984
Nigdy nie pracowałem. Po studiach od razu na bezrobociu. Próbowali mnie nakłonić do różnych prac, abym nie pobierał zasiłku, ale nigdy nie znajdowałem zatrudnienia i wracałem do urzędu. Kiedyś było mi wstyd, że jestem słaby fizycznie. Dziś jest to dla mnie dobre. Nie przyjmują mnie do siłowych prac, a goście z urzędu nie mogą pozbawić mnie zasiłku. Chodzę na dziesiątki rozmów kwalifikacyjnych, ale szczerze mówiąc odpowiada mi to. Poznaje różnych ludzi, pogadam sobie o pierdołach. I tak mnie nie przyjmą. Nie mam ogromnych wymagań od życia, mieszkam kątem u rodziców i nawet z tego co dostaję na zasiłku potrafię coś odłożyć na konto. Jestem jedynakiem. Jak rodzice kiedyś "odejdą" to odziedziczę po nich dom rodzinny. Wówczas będę mógł go sprzedać i zająć się handlem nieruchomościami (na czym doskonale się znam, bo robiłem z tego mgr). Nie spieszy mi się. Korzystam z młodości, żyję. Jestem wolny. Czasem gdzieś na czarno coś dla kogoś wykonam i zarobię trochę lewej kasy. Wszystko co odkładam na konto to moja przyszła emerytura. Jak będę stary i forsiasty to sobie przygarną młodą panienkę na sponsoring, która urodzi mi dzieciaki :)

Gość Artur - 1986
dlaczego facet powinien więcej zarabiać ?

Na pewno spoufalanie z pracodawcą nie jest dobre nikt tego nie lubi, musisz znać swoje miejsce w szeregu 🖐️ a dziewczynie dobrze tak, tak zazwyczaj kończą takie tepe picze :D

Gość też tak kiedyś
masz dużo racjii...kończysz studia i nic z tego nie masz,najlepiej od razu po szkole średniej szukać pracy i jej się trzymać... ze stażami tak już jest:) starzy odchodzą nowi przychodzą:) twoja eks miała nauczkę i dobrze:) mój chłopak zarabia 1300zł,ja 400zł wychowawczego i dajemy radę z dzieckiem:)

Gość 123a123
w tematach damsko-męskich wypowiedz się i sprawdź co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/ kategoria: uczucia i seks

Gość ja z magazynierem
to nawet bym nie gadała